Wpis z mikrobloga

• 1024
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FajnyTypek tak w zwykły dzień na ulicy jest to trudne. Wieczorem w rozrywkowej części miasta jest łatwe i przyjemne. W pewnym momencie jesteś na takim etapie że wręcz laski ściągają Twoją atencje bo jesteś lepszy od całej reszty. Śmiałość w zagadywaniu jest dla lasek bardzo ważna, bo po pierwsze nie muszą one tego robić, a po drugie pokazuje pewność siebie faceta.
  • Odpowiedz
@FajnyTypek: To zależy jaki masz samochód i jak daleko będziesz od niego stał. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wbrew pozorom samochody i motory robią wrażenie nie tylko na blacharach, ot znak czasów - dowód, że dasz radę zapewnić byt rodzinie.
  • Odpowiedz
@FajnyTypek: 17-22 to trochę słaby przedział. W tym wieku teraz instagramiary i tindeziary same potrafią zaczepić i generalnie to jest wiek najbardziej odważny, "yolo" i "pewnie, czemu nie".
  • Odpowiedz
@FajnyTypek: @ciezka_rozkmina: a tam desperaci, creepy będzie tylko jak będziesz creepy, a jak będzie z jajem, będziesz dobrze wyglądał i był pewny siebie to wyjdzie dobrze. Będąc pijanym, o 5 rano w metrze zagadałem do dziewczyny z tekstem żeby zrobiła fikołka xD potem się jeszcze spotkaliśmy xDD ale okazała się nudna :( jednak poszło, więc odwagi! Zwłaszcza że sam jakiś mega przystojny nie jestem, wzrostem też nie nadrabiam
  • Odpowiedz
@GarGalin: Oczywiście, że nie jest to creepy zresztą trzeba mieć niezłego kija w dupie, aby się tym przejmować. Świetna historia i widzisz działa XD Jak ma ktoś takie podobne historie to prosze o napisanie bardzo mi to poprawia humor (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@FajnyTypek: zależy od dnia i jego pory. Wieczorami dziewczyny są bardziej skłonne, a najłatwiej w trakcie iwentow na mieście. Lepiej w grupie, bo wtedy nie wychodzisz na frustrata i pewność wzrasta. No i podchodz z neutralnym założeniem- nie gadaj z nimi tak, jakbyś chciał iść z nimi do łóżka, czy nawet chociażby na kawę, ale też nie katastrofizuj, że zrobisz z siebie glupka.
  • Odpowiedz