Cześć, mam do wykonania projekt sklepu meblowego, który ma być wykonany w js i jquery. Zrobiłem sobie pewien zarys i wgl, ale mam problem z opcją dodawania do koszyka. Nie mam za bardzo pomysłu jak zrobić żeby przycisk dodaj do koszyka dodawał element do podstrony koszyk i do ikony. Proszę o pomoc! Odwdzięczę się! Z góry dziękuję za pomoc :)
@Rst00: co to ma wspólnego, ja używam głównie PHP Symfony i Laravel i JAVA. Rzadko używam JQuery i js. Nigdzie nie jest napisane że mam umieć wszystkie języki programowania.
@dzimen to ma wspólnego, że oferujesz innym usługi które są powiązane z zagadnieniem o które pytasz, a dodatkowo nie umiesz korzystać z wyszukiwarki, która dałaby Ci kilka przykładów od ręki.
Serio znasz laravela i symfony i nie masz pojęcia o js... Pewnie co to Ajax też nie wiesz bo chyba nie chcesz powiedzieć że wszystko robisz za pomocą widoków zwykłych
Cześć, mam do wykonania projekt sklepu meblowego, który ma być wykonany w js i jquery. Zrobiłem sobie pewien zarys i wgl, ale mam problem z opcją dodawania do koszyka. Nie mam za bardzo pomysłu jak zrobić żeby przycisk dodaj do koszyka dodawał element do podstrony koszyk i do ikony. Proszę o pomoc! Odwdzięczę się! Z góry dziękuję za pomoc :)
Komentarz usunięty przez autora