Aktywne Wpisy
trogatelnaya_raduga +226
#frajerzyzmlm
ta głosówka… jest P------A
ta głosówka… jest P------A
wredny_bombelek +140
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
W gorących lata historia jakiegoś stuleja, który planuje wygarnąć typowi zdradzającemu swoją dziewczynę oraz jej o wszystkim powiedzieć. To ja wam opowiem krótką historię takiego w----------a się w nieswoje sprawy.
Miałem parę znajomych, nawet szczęśliwy związek, wydawałoby się, pasowali do siebie. No ale ziomkowi coś o----------o i zaczął latać na boki. Nie k----ć się na lewo i prawo, ale miał laskę, z którą się spotykał. Nie robił tego ostentacyjnie, ale jak zawsze przy takich okazjach, nie da się tego ukryć i parę osób się o tym dowiedziało.
Jego dziewczyna jednak o niczym nie wiedziała, związek dalej trwał, nie wiem na ile szczęśliwy, ale byli ze sobą w każdym razie.
W pewnym momencie jakiś lamus poczuł się w obowiązku poinformowania dziewczyny o tej sytuacji. Nie miał w tym żadnego interesu, pewnie tłumaczył sobie, że czyni dobro, że ratuje dziewczynie przyszłość, że otwiera jej klapki z oczu.
No owszem, otworzył jej, zerwała z nim, a krótko potem nałykała się prochów i jej już nie uratowali. Od jej przyjaciółki dowiedziałem się, że nie mogła znieść świadomości, że facet ją zdradzał i że inni o tym wiedzieli, nie mogła żyć z tą myślą.
Kto jest winny tej sytuacji? Oczywiście, głównie facet zdradzający.
Czy dało się jej uniknąć? Na pewno, gdyby facet jej nie zdradzał, nie miałaby powodów, żeby się zabić.
Czy rycerzyk powinien się w--------ć w nie swój związek i zgrywać praworządnego? Moim zdaniem nie. Czasem naprawdę lepiej zamknąć mordę i dać życiu toczyć się po swojemu. Gdyby pilnował swojego nosa, dziewczyna pewnie nadal by żyła. Może facet sam by z nią zerwał, może dowiedziałaby się w taki sposób, który by jej tak na banię nie wjechał? Tego nie wiadomo.
Wiadomo natomiast, że rycerzyk bezpośrednio przyczynił się do śmierci tej dziewczyny.
#przemysleniazdupy #zwiazki #bialorycerze
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Limonene
Czy Ty wiesz co Ty piszesz? Fuck logic
@AnonimoweMirkoWyznania: tylko i wyłącznie facet, który zdradzał swoją dziewczynę. Prędzej czy później prawda wyszłaby na jaw. Pisałeś, że grono znajomych wiedziało o pannie na boku, także to było jedynie kwestią czasu, aż dziewczyna by się dowiedziała.
Życie nie jest czarno białe, dużo rzeczy nie wychodzi na światło dzienne.
I jestem na 100% pewien że gdyby w tej historyjce to dziewczyna by zdradzała to zaraz by wszyscy stali się zasranymi obrońcami moralności i wszystko by powiedzieli. Podwójne standardy, psia jego mać.
@Konkol: o masakra. Współczuję. Nie dziwię się, że masz teraz do nich dystans.
Typ, który lojalnie poinformował dziewczynę o niewierności chłopaka, winien jej śmierci. Serio? Wykop nie przestaje mnie zaskakiwać.