Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 208
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Korax: Nie porównuj potrącenia na pasach do tego że gość o 5rano nie spodziewał się że ktoś mu wybiegnie zza rogu i nie trzymał psa na metrze przy nodze, zachowujecie się co najmniej jakby o 14 w sobote w parku gość puścił pitbulla bez kagańca.
  • Odpowiedz
nie no, pech, wyrwał się facetowi, mam dane, szczepiony itd. Nie ma co awantury rozczyniać

@enron: Pech, że był bez kagańca?

nie, sympatyczny starszy pan, przepraszał, w sumie to mi głupio się zrobiło że w stresie
  • Odpowiedz
@Ciaztko: Co to za argument "o 5 rano". Rano inne zasady obowiązują? Mogę jeździć rano na czerwonym przez pasy bo mało ludzi wtedy chodzi? Zreszta w tej sytuacji jest pogryziona osoba i trzeba było szyć ranę - to mówi samo za siebie że dziadek nie miał racji. Nie liczy się ile razy pies kogoś nie pogryzł, ale ile razy pogryzł. W głowie mi się nie mieści że można podchodzić do
  • Odpowiedz
  • 2
@enron gratuluje bycia normalnym czlowiekiem bez kołka w dupie. Nie słuchaj tych medrców co by od razu na bagiety p---------i i hurr durr.
  • Odpowiedz
@enron: sluchaj, to bardzo wazne zebys nadal sprawie jak najszybciej oficjalny bieg. z takimi akcjami nie ma zartow i skad masz wiedziec czy za miesiac nie zachowujesz na jakas chorobe przez to ugryzienie lub nie bedziesz mial do konca zycia powiklan z tym zwiazanych. jak najszybciej ogarnij dobrego prawnika i mozesz wywalczyc spore odszkodowanie. 20k to calkowite minimum.
  • Odpowiedz
@enron: Wygląda paskudnie :/, oby się dobrze zagoiło. Nie spodziewałem się aż takiej wielkiej dyskusji Mirków.
Zdrowiej tam ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@Dead_Inside: już to przerabialiśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie należę do osób, które są skłonne wycenić swój stres czy czas i żądać rekompensaty od kogoś, kto zawinił tylko pośrednio. Żyje zgodnie z prostą zasadą: postępować wobec innych tak, jakbym chciał by inni postępowali wobec mnie.
A poza tym wczoraj wyglądało znacznie gorzej ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz