Aktywne Wpisy
Andrzej_Buzdygan +215
Dlaczego tak dużo osób w Polsce burzy się na ideę miast 15-sto minutowych? Przecież taka Warszawa to konglomerat właśnie takich mikro-miast. Taki Ursus na którym spędziłem połowę swojego życia: w promieniu 15 minut pieszo mam park, szkoły z każdego stopnia kształcenia, dworzec kolejowy, multum sklepów, przedszkola, dworzec kolejowy itp. 15 minut samochodem lub zbiorkomem i jestem w centrum handlowym, markecie budowlanym, meblarskim, kinie, centrum, na lotnisku. Co jest złego w tym, żeby

dekogangster +306
Kiedy wyglądasz jak cygan ale okazuje się, że jesteś polakiem
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
źródło: IMG_0448
Pobierz

#robotyka #inzynieria #praca troche #cad
Jeśli traktujesz tą pracę jako dalszą część nauki dopiero, ty myślę ze 3k a potem walczyć o podwyżkę. Ja zakładam, że MŁODSZY programista to więcej będzie się uczył niż robił. Ale jak mówiłem- to zależy.
Jeżeli siedziałeś za granicą i masz porządne doświadczenie i język to 5k brutto to trochę mało (of koz zależy od miejsca). Rzuciłbym przynajmniej 6.5k aby było z czego schodzić. Obecnie jest ssanie na inżynierów więc masz spory wybór, szczególnie w większych miastach.
Komentarz usunięty przez autora
A, że ręce masz dwie...( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wg mnie coś co można faktycznie dostać na start dla mgr inż to 3-4k netto