Wpis z mikrobloga

@bobbyjones: Ja jestem przy 8 odcinku drugiego sezonu i o ile pierwszemu dałbym nawet miedzy 7 a 8 tak skalę braku podstawowej logiki w drugim imo #!$%@?ło w kosmos i szczerze to oglądnę zakończenie tylko dlatego żeby dociągnąć to do końca (ach ta nerwica natręctw), natomiast całość to mocne 3/10 i punktuje już chyba jedynie klimat małych amerykańskich miasteczek jesienią.
@badylord: Podpisuje się rękoma i nogami.. ilość durnych rozwiązań rodem z tanich horrorów w stylu "jest tam niebezpieczeństwo.. rozdzielmy się" jest tak zatrważająca że aż mi się smutno zrobiło, bo pierwszy sezon serio mi się podobał. Tak samo dooglądałem z powiedzmy sentymentu do 1 sezonu
@bobbyjones: Jak mówisz o love story to eh no po prostu nie mogę się doczekać 3 sezonu, tam to będzie dopiero love story i mega rozterki sercowe bohaterów () w końcu zamieniają się w nastolatków, to wątków romansowych będzie jeszcze więcej. Ja tym rzygam, nie po to oglądam ten serial.
@koniarek: Myślę że ona będzie miała duże znaczenie i odegra ważną rolę później. 11 chyba była ostatnią dziewczyną na której robiono eksperymenty a co z 9 innymi wszystkie nie żyją ;>? Może kolejne sezony skupią się na pozostałych numerkach.
@toxarz: szczerze? Nie czekam na 3 sezon. Niestety ale słaby scenariusz 2 zniechęcił mnie całkowicie. Natomiast tez uważam, ze pociągną dalej wątek innych dzieciaków z super mocami.