Aktywne Wpisy
sildenafil +853
Stanie na baczność w samych majtkach lub czasami bez przed urzędnikami państwowymi podczas przymusowych badań lekarskich w celu naznaczenia kategorią przydatności do użycia podczas wojny - czy jest coś bardziej pozbawiającego godności obywatelskiej?
Jesteśmy na półmetku tegorocznej kwalifikacji wojskowej. Jeszcze miesiąc. Powodzenia.
#kwalifikacjawojskowa #obowiazkowecwiczeniawojskowe #medycyna #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #wojsko #depresja
Jesteśmy na półmetku tegorocznej kwalifikacji wojskowej. Jeszcze miesiąc. Powodzenia.
#kwalifikacjawojskowa #obowiazkowecwiczeniawojskowe #medycyna #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #wojsko #depresja
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, postanowiłem podzielić się z Wami swoimi przemyśleniami, może trochę szukając przy tym porady. #informatyk15k here, obecnie żyję na kosztownym wynajmie, ale pojawiła się opcja przeprowadzki do mieszkania, które odziedziczyłem po ciotce, znajdującego się 50 minut jazdy od Wrocławia. Problem w tym, że moja partnerka nawet nie rozważa takiej opcji; marzy jej się życie w samym centrum Wrocławia, gdzie oczywiście oczekuje, że zakupię mieszkanie za astronomiczną sumę (na bardzo
Mirki, postanowiłem podzielić się z Wami swoimi przemyśleniami, może trochę szukając przy tym porady. #informatyk15k here, obecnie żyję na kosztownym wynajmie, ale pojawiła się opcja przeprowadzki do mieszkania, które odziedziczyłem po ciotce, znajdującego się 50 minut jazdy od Wrocławia. Problem w tym, że moja partnerka nawet nie rozważa takiej opcji; marzy jej się życie w samym centrum Wrocławia, gdzie oczywiście oczekuje, że zakupię mieszkanie za astronomiczną sumę (na bardzo
Czy ktoś z was tutaj posiada coś w rodzaju samochodu na abonament/leasing konsumencki/wynajem długoterminowy?
Odlozylem sobie trochę kasy na samochod używany, ale czytając rozne fora o tym jak trzeba uwazac lub przegladajac oferty trochę się cykam placic 30-40k zł za używany pojazd bo jeszcze trafie na jakąś mine a moja wiedza o samochodach jest znikoma ... wiec trochę poczytałem o innych mozliwosciach i wpadłem na w/w oferty nowych samochodów gdzie spłaca się tak naprawdę czas jego użytkowania/koszty eksploatacji + nie musisz się przejmować rejestracją samochodu i innymi rzeczami za które trzeba ponosić koszty (jedynie OC, AC i NNW)
Nie mam działalności gospodarczej, moje zarobki sa znośne na tyle ze moglbym sobie co miesiąc pozwolić na dodatkowy ubytek wysokości max 600-700zł. Ma to w ogóle sens? Nie oczekuje jakies fury pokorju Audi, czy Ferrari, przydalby się zwykły prosty tani ale wciąż nowy z salonu samochod którym pojade do pracy czy co tydzień do rodziny oddalonej o 200-300km Ma ktoś z was i może się tym faktem jakos podzielić? Zalacznik dla przyciagniecia uwagi.
Komentarz usunięty przez autora
Edit: i jeszcze jakiś wkład na początek. W sumie się rozmyśliłem.
Dla osoby prywatnej to wałek.Jak możesz płacić ratę 600-700 zł kup Fiata/Dacie itp.Zazwyczaj polisa na 1 rok jest w cenie choć nie zawsze.
Tak jak mówisz - może się uda zarobić, ale jednak obstawiam, że z pewnością dealer/bank nie straci ;-)
- opony oraz ich wymiana
- przeglądy
- znajdziesz dobry egzemplarz (o to coraz trudniej)
- masz w okolicy dobry serwis (o to jeszcze trudniej)
@PomocnikWysuniety: zerknij na wynajem u Forda (FordMultiopcje) , raz jechalem ze zlotowa ktory ma i sobie chwalil