Aktywne Wpisy

KwiatGromu +119
czy istnieje brzydszy budynek niż filharmonia w #szczecin? to jest dosłownie chamski blaszak jebnięty w ładnej okolicy xd i takie g---o jeszcze jakieś nagrody architektoniczne dostało xddd
źródło: temp_file2096387309742815735
Pobierz
mirko_anonim +51
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego wszyscy hejtują miasta powiatowe? Mieszkam w Tarnowie, dzisiaj przeczytałem na głównej komentarz, że to miasto emerytów i studentów, a studenci i tak wyjadą do Krakowa lub Rzeszowa.
Mi się tutaj podoba. Ceny nieruchomości były i zapewne nadal są dużo niższe niż w Krakowie. Są restauracje, bary. Osób w moim wieku (35 lat) wcale nie jest tak mało. Moja żona również nie narzeka na brak towarzystwa, ma swoje środowisko matek z małymi dziećmi, z którymi chodzi na spacery. Dla dzieci jest multum atrakcji. Jeśli chodzi o kulturę też jest ok, choć na koncerty zwykle trzeba się wybrać do Krakowa. Nie jest to problem, bo z Tarnowa do Krakowa jest blisko, a lubimy czasem spędzić sobotę poza Tarnowem.
Wybraliśmy miasto powiatowe, bo mieliśmy do wyboru:
a) kupno klitki 35m2 na własność w Krakowie
Dlaczego wszyscy hejtują miasta powiatowe? Mieszkam w Tarnowie, dzisiaj przeczytałem na głównej komentarz, że to miasto emerytów i studentów, a studenci i tak wyjadą do Krakowa lub Rzeszowa.
Mi się tutaj podoba. Ceny nieruchomości były i zapewne nadal są dużo niższe niż w Krakowie. Są restauracje, bary. Osób w moim wieku (35 lat) wcale nie jest tak mało. Moja żona również nie narzeka na brak towarzystwa, ma swoje środowisko matek z małymi dziećmi, z którymi chodzi na spacery. Dla dzieci jest multum atrakcji. Jeśli chodzi o kulturę też jest ok, choć na koncerty zwykle trzeba się wybrać do Krakowa. Nie jest to problem, bo z Tarnowa do Krakowa jest blisko, a lubimy czasem spędzić sobotę poza Tarnowem.
Wybraliśmy miasto powiatowe, bo mieliśmy do wyboru:
a) kupno klitki 35m2 na własność w Krakowie
źródło: DJI_0245-Pano
Pobierz

#pokazkota #koty
źródło: comment_hRTTTHDprE36MwpIO2a1a8o6I72F3qtJ.jpg
PobierzNajlepiej kup mu jedzenie dla kociat - np royal canina takie różowe opakowabie. Jak kupisz 4kg to wystarczy na kilka miesiecy.
Dobrze kupic drapak, wtedy nie bedzie niszczyl mebli.
Zakupy warto robic na zooplus.pl tanio, ekspresowa wysylka. Jak chcesz moge Ci wyslac kod na pierwsze zakupy, dostaniesz -10%.
źródło: comment_c0zXFba42WqemKkMcx8ENqPPTIqKRkN8.gif
Pobierz@busz_menka: Czasem ewentualnie małe koty źle się "podcierają", ale raz że to żadko, a dwa że sam się nauczy.
Nie dajmy się zwariować...
@busz_menka: alergen ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Madara Uchiha
Komentarz usunięty przez autora