Aktywne Wpisy

hejterka99 +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +77
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

Znam JavaScript i jQuery. Umiem dosyć dobrze AngularJS (wersja 1.x). Trochę uczyłem się Angular 4 (chociaż wolno idzie). Z Reactem jakieś hello world robiłem, ale miałem problemy (szczególnie przy przesyłaniu danych pomiędzy komponentami).
Do czego byście porównali Polymera? Łatwiejszy/trudniejszy do nauki niż Angular 4 lub React?
Rozumiem, że Polymer mogę traktować jako framework tak samo jak Angular lub React? Z tym, że Angular ma w sobie wszystko (np. routing, zapytania HTTP itd), a do Reacta trzeba dokładać biblioteki. Jak to jest z Polymerem? To też goły framework jak React czy ma już wszystko jak Angular?
#polymer #angular #react #webdev
Zresztą Vue to jakiś niszowy framework i po co to komu ( ͡° ͜ʖ ͡°)