Wpis z mikrobloga

@look997:
Stay-Open Menu to rozszerzenie do Firefoxa 56 i w dół . Dzięki niemu nie zamyka ci sie menu zakładek gdy chcesz otworzyć pare z nich.
W Lisku57 jest WebExtensionsi dodatek ten nie jest już kompatybilny ale za to jest do odblokowania w about:config
( ͡ ͜ʖ ͡)

Pisałem kiedyś do Mozilli w tej sprawie o opinie i sugestie zmian...no i proszz ktos wysłuchał ʕ
  • Odpowiedz
@kwarc27: Heh, a ja chciałem coś odwrotnego, że jak w Sidebarze rozwiniesz jakieś podmenu, to ono się zwinie samo, gdy zjedziesz z Sidebara(czyli tez nie od razu, no ale to Sidebar).
I rozróżnienie - jak rozwinie się klikając na ikonę folderu - to rozwija się na stałe i rozstaje rozwinięte. A jak kliknę na nazwę folderu - to rozwija się i samo znika po zjechaniu z Sidebara.
Bo są różne
  • Odpowiedz
@kwarc27: Nie, oni nic nie przyjmą nawet z oczywistych rzeczy. Oni są betonem. Jakby coś takiego zobaczyli w Chrom - TO co innego!

jakoś nie potrafi sobie wyobrazić co opisałeś ( ͡° ʖ̯ ͡°)

No, to jest mój oryginalny pomysł, to trudno to do czegoś porównać, żeby łatwiej zrozumieć. :)
Kliknięcie nazwy folderu w Sidebarze - rozwija się folder(zrozumiałe?) - wtedy mogę klikać po całym Sidebarze,
  • Odpowiedz