Wpis z mikrobloga

@DonMatheo: gdyby tylko na tej 6 letniej konsoli dało się ograć wszystkie poprzednie generacje w ten czy inny sposób (1 vc, 2 vc i remake ds, 3 remake 3ds, 4 i 5 ds, 6 i 7 3ds) i trzecią dopakowaną wersję 7, która dopiero wyjdzie.
  • Odpowiedz
@inrzynier: właśnie chyba spodziewałem się za dużo. Wszystkie generacje ogrywałem wcześniej na emulatorach, aż do 3ds, którego nie potrafili stabilnie emulować. Nie spodziewałem się, że aż tak szybko zabiorą pokemony 3dsowi :(
  • Odpowiedz
Wszystkie generacje ogrywałem wcześniej na emulatorach

@DonMatheo: to już nie moja wina, że byłeś biedakiem. ale cieszę się, że już nie jesteś.

no i tak jak mówię, nie zabrali szybciej niż DSowi, a wręcz dali na virtual console red/blue/yellow i gold/silver za parę groszy.
  • Odpowiedz
@DonMatheo: Nie rozumiem, jesteś zawiedziony, że 3DS daje możliwość ogrania tysięcy godzin w Pokemony, które wyszły w ciągu ostatnich 6-7 lat? Z tego co wiem, to dodatkowo te z DS'a też można ogrywać. Liczyłeś, że będą wydawali Poki na 3DSa nadal, skoro Nintendo wydało nową konsolę? Ja i tak się cieszę, że nadal tą konsolę jakoś wspierają.
  • Odpowiedz
@DonMatheo: Szybko? Ta konsola ma prawie 7 lat xd I masz 15 kompatybilnych z nią gier z Pokemonami, + 2 w drodze,+ mnóstwo spinoffów. + zobacz sobie jak SM klatkują na 3DSie.
  • Odpowiedz
  • 0
@DonMatheo też się dziwię, że się dziwisz, ale niektórzy zbyt agresywnie odpowiadają. Co Ci zostało z Poków do ogrania, że jesteś tak rozczarowany? ;)

Ja mam wciąż do przejścia jakieś tytuły, choć trochę już tego 3dsa mam. :p
  • Odpowiedz