Kiedy w 1991 roku na ulicach królowały kaszle, moi rodzice mieli Golfa GTI 1 generacji. Pamiętam jak mnie nim mama do przedszkola zawoziła. To było chyba najszybsze auto w mieście w tamtym czasie :-)
@tomek860827 u mnie dziadek jako pierwszy we wsi miał właśnie tego golfa prosto z niemieckiego salonu xD Skończyło się na podpaleniu szopy za domem, bo ciule myślały że tam parkuje dziadzio xD
@GaGu no jak w lesie, ale dość szybko znaleźli podpalacza - krewny xD W rodzinie poszedł samosąd i musiał odbudować szopę sam. Teraz nadal dupy im pękają jak co jakiś czas coś prosto z salonu ląduje u nas w garażach, ale teraz to już mamy ubezpieczone od pożarów (⌐͡■͜ʖ͡■)
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
#carboners #czarneblachy
Komentarz usunięty przez autora
Skończyło się na podpaleniu szopy za domem, bo ciule myślały że tam parkuje dziadzio xD
@cezarysek
akurat w 1991 roku to dość ciekawe pytanie. Ogromna większość ludzi z kasą na początku lat 90tych to PRLowski establishment.
W rodzinie poszedł samosąd i musiał odbudować szopę sam.
Teraz nadal dupy im pękają jak co jakiś czas coś prosto z salonu ląduje u nas w garażach, ale teraz to już mamy ubezpieczone od pożarów (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wiesz, że jesteś (byłeś) bananowcem jakich mało?