Wpis z mikrobloga

@md23 A później takie karyny wpadają z tym samcem alfa ile to już było wpisów na anonimowych że dzieci mają problemy psychiczne bo ojciec samiec alfa łamał matce kości i jaki popularny był mem gdzie świnka Peppa chowała się pod stołem bo ojciec wrócił do domu pijany, głupie karyny XD

Myślą że znajdą partnera, taa tylko że normalni ludzie już dawno będą ustatkowani, najwyżej znajdzie partnera na jedną noc XD
  • Odpowiedz
@md23: Aha to lepszy jest jakiś agresywny buc, któremu wydaje się, że on jest tym 'dobrym', choć to kompletnie jego subiektywne odczucue, często bez podstaw, a ego ma większe niż wzrost i nie tylko?
  • Odpowiedz
Konsumpcjonizm w relacjach damsko-męskich to bardzo praktyczna sprawa, jednak do czasu. W pewnym momencie życia dochodzi się jednak zwykle do wniosku, że oto mamy 65, 70, 75 lat, jeszcze żyjemy, ale brakuje sił na luksus bycia samotnym. Co wtedy? Jeśli zgromadziliśmy porządny kapitał - dom seniora. Jeśli wszystko wydaliśmy na leczenie samotności konsumpcjonizmem, wówczas czeka nas smutne odchodzenie w małym mieszkaniu w bloku.
Samotność tak naprawdę zacznie nam doskwierać wtedy, gdy stanie
  • Odpowiedz
@kamila-rodowicz: Ja zawsze myślałem, że z tym całym tykaniem zegara to chodzi tylko o dzieci, a nie o żadne związki. Można to sobie zastępować różnymi rzeczami, psem, znajomymi, ale prędzej czy później instynkt macierzyński dopada prawie każdą kobietę.
  • Odpowiedz
czemu niechęć do posiadania dzieci jest czymś niepożądanym?

@Hannahalla: Ponieważ kobieta, która nie chce mieć dzieci ma jakieś problemy natury psychicznej. Najczęściej to urazy z dzieciństwa związane z ojcem.
  • Odpowiedz
To bedzie musialo byc straszne dla stulejek, gdy dobija 35, a tak jak kobiety ich nie chcialy, tak dalej beda ich odrzucac.

@kamila-rodowicz: ale oni wszyscy w tym wieku dadza za wygrana i będą wychowywac nie swoje dzieci byle miec kobiete. Smutna prawda xD dlatego tyle o tym gadają bo wiedza co ich czeka xD
  • Odpowiedz
Dalej nie ma nikogo, kto potrafi was znieść kiedy jesteście najgorsze ?

@md23: Powinienes jeszcze dodac wzmianke o kims, kto nie tylko je znosi, ale spelnia ich potrzeby, w optymalnej ilosci wszystkich...

3 lata razem, a Ty nie znasz kuzynek mojego szwagra, ktore od 10 lat mieszkaja w Niemczech? Na dodatek nie bylismy na Rysach w Wigilie, a przeciez mi obiecales. A co z ta kawa u mojej kolezanki Ani, ktora
  • Odpowiedz