Aktywne Wpisy
Ktoś mi wytłumaczy czemu prawackie podludzie mają takie #!$%@? o tą aborcję. Czy oni będą wychowywac te dzieci? Nie ich sprawa i życie. O co im chodzi ? Aborcja powinna być dostępna przez cały okres ciąży
#aborcja #wybory #bekazpisu #kosciol #katolicyzm #mikromodlitwa
#aborcja #wybory #bekazpisu #kosciol #katolicyzm #mikromodlitwa
Chciałbym tylko przypomnieć wszyskim prawackim trollom smiejącym się, że koalicja się rozpadnie bo Tusk nie da rady pogodzić interesów trzech partii kim ten pan jest.
Otóż drogie trolle i buldupiace pisowskie zombie:
JE Donald Franciszek Tusk to światowej klasy polityk, który miedzy innymi był szefem EPP- największej partii w europarlamencie, w której skład wchodzi coś około 70 partii narodowych ze wszystkich zakątków Europy.
Naprawdę uważacie, że nie poradzi sobie z trzema? (
Otóż drogie trolle i buldupiace pisowskie zombie:
JE Donald Franciszek Tusk to światowej klasy polityk, który miedzy innymi był szefem EPP- największej partii w europarlamencie, w której skład wchodzi coś około 70 partii narodowych ze wszystkich zakątków Europy.
Naprawdę uważacie, że nie poradzi sobie z trzema? (
Komentarz usunięty przez autora
Jak nie masz hopla antyszczepionkowego, to ja bym brał.
#cebulamotzno
@brmstufldigart: Nie spoko, nie jestem antyszczepem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W pracy mi sugerują żebym się szczepił bo frekwencja słaba xD ale nie chce, bo podejrzewam że potem będą tego używać przeciw mnie. Jak to chory jak się szczepiłem? Nie chce mi się tłumaczyć anglikom po collegu gotowania na gazie dlaczego to