Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +25
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Zawsze śmieszy xD
@ludzik: już wiem jak się czuli poloniści przez wszystkie lata mojej edukacji xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie oglądam kanału Nostalgia Critic, na pewno obejrzę, ale podejrzewam, że jest dosyć tendencyjny i wiele filmów jest brana zbyt poważanie. Matrix to nie jest jakieś arcydzieło, ale w zasadzie ten film otworzył całą gałąź filmów superbohaterskich, dlatego przyglądanie się z lupą fabule po prostu nie ma sensu. Ale jeżeli chodzi o sceny walki to w tym filmie występują jedne z bardziej pamiętnych w całej historii kinematografii.
Co do zielonego filtra, jednym z ostatnich filmów jaki oglądałem na moim starym, wysłużonym Grundigu który miał wypalone kolory i wszystko się zieleniło na nim, był właśnie Matrix. Moim zdaniem mogliby go jeszcze więcej dać i też by się świetnie to oglądało, wtedy efekt nie był aż tak pospolity. Jeżeli teraz w prawie każdym filmie akcji takie filtry są nakładane tylko inny kolor jest dominujący nie zmienia faktu, że sam pomysł nie jest zły, pod warunkiem, że się właśnie nie
@michal-pokichal: był jeszcze taki opis Terminatora w jakiejś gazetce TV sprzed wieeeeeelu lat - równie celny... Niestety, wiele razy szukałem i poległem :(
Kapitan Ameryka: Plac Zbawiciela xD