Wpis z mikrobloga

@kuite22: rozumiem ze ty jako junior bys to robil 3 miesiace, ale mi serio by to zajelo 5-8 godzin. 90% tego co tam jest wypisane napisalem na potrzeby innych projektow, a ze staram sie robic to solidnie to nie ma problemu z reuzywalnoscia.
@kuite22: no pewnie, jak mama daje kase to wjb na 500 zl za jeden dzien roboty po pracy xD ja prywatne projekty robie tez jak mam czas w trakcie mojej glownej pracy xD a ty sie nie chylaj po psie pieniadze w koncu jak komus lacznie wtedy wyjdzie 200 zl za godzine na reke to gowno xD
dobrze wiesz, że to nie jest jeden dzień pracy

@kuite22: no wlasnie wiem ze to jest jeden dzien pracy bo to aplikacja ktora polega na skopiowaniu wszystkiego z innych projektow xD pewnie zrobiles w zyciu jedna apke na androida i wypowiadasz sie o czyms o czym nie masz pojecia.

bierz tę dniówkę skoro taka łatwa kasa, ale dla takich szaraczków jak z 5letnim expem to nie jest takie proste

@kuite22:
@TurboDynamo: A obsługa błędów? Testy na różnych urządzeniach? Skalowanie obiektów 3D i obracanie? Nakładanie tekstur i obsługa dwóch formatów? I to wszystko za 500zł brutto, czyli:
- 406zł netto
- 341zł po odliczeniu podatku dochodowego.
Mówisz, że stawka jest za 8h pracy, czyli to jest 50zł + VAT za godzinę. Gorzej niż dziewczyny malujące paznokcie ;)
Skalowanie obiektów 3D i obracanie?

@Vetinari: wygooglaj sobie biblioteki ktore tylko trzeba podpiac xD

Mówisz, że stawka jest za 8h pracy, czyli to jest 50zł + VAT za godzinę. Gorzej niż dziewczyny malujące paznokcie ;)

@Vetinari: dlatego tego typu projekty to nie jest moj glowny zarobek. Ale nie odmowie pieniedzy za skopiowanie paru rzeczy.

A obsługa błędów?

@Vetinari: moje prywatne biblioteki maja na wszystko testy, jedyne co w tym