Wpis z mikrobloga

@Nicescroll: Nie zebym pisal "za tyle to mi nie warto wstawac z lozka" ale na litosc boska te 500zl nie wystarczy na analize problemu i projekt a co dopiero na implementacje. Ktos naprawde wierzy, ze taka apke mozna zrobic w 4-5 godzin i bedzie dzialac?
  • Odpowiedz
@Nicescroll: Stawka nieciekawa, ale chociaż podał informację o wynagrodzeniu :D
Zapraszamy na www.nofluffjobs.com - u nas każde ogłoszenie zawiera widełki płacowe i same konkrety na temat stanowiska. Stawki też znacznie wyższe niż ze screena powyżej :)
  • Odpowiedz
@kuite22: rozumiem ze ty jako junior bys to robil 3 miesiace, ale mi serio by to zajelo 5-8 godzin. 90% tego co tam jest wypisane napisalem na potrzeby innych projektow, a ze staram sie robic to solidnie to nie ma problemu z reuzywalnoscia.
  • Odpowiedz
@kuite22: no pewnie, jak mama daje kase to wjb na 500 zl za jeden dzien roboty po pracy xD ja prywatne projekty robie tez jak mam czas w trakcie mojej glownej pracy xD a ty sie nie chylaj po psie pieniadze w koncu jak komus lacznie wtedy wyjdzie 200 zl za godzine na reke to gowno xD
  • Odpowiedz
@TurboDynamo: stary, ale po co robisz do mnie jakieś personalne wycieczki? dobrze wiesz, że to nie jest jeden dzień pracy a tutaj sie spinasz udowadniając jaki to ja jestem głupi XDDD wjb, bierz tę dniówkę skoro taka łatwa kasa, ale dla takich szaraczków jak z 5letnim expem to nie jest takie proste
  • Odpowiedz
dobrze wiesz, że to nie jest jeden dzień pracy

@kuite22: no wlasnie wiem ze to jest jeden dzien pracy bo to aplikacja ktora polega na skopiowaniu wszystkiego z innych projektow xD pewnie zrobiles w zyciu jedna apke na androida i wypowiadasz sie o czyms o czym nie masz pojecia.

bierz tę dniówkę skoro taka łatwa kasa, ale dla takich szaraczków jak z 5letnim expem to nie jest takie proste

@
  • Odpowiedz
@TurboDynamo: Copy-paste z innych appek w jeden dzień przy takiej funkcjonalności ?? Nie chciałbym widzieć tego projektu i oby nigdy mnie takie nieszczęście nie spotkało aby coś takiego utrzymywać.
  • Odpowiedz
@TurboDynamo: A obsługa błędów? Testy na różnych urządzeniach? Skalowanie obiektów 3D i obracanie? Nakładanie tekstur i obsługa dwóch formatów? I to wszystko za 500zł brutto, czyli:
- 406zł netto
- 341zł po odliczeniu podatku dochodowego.
Mówisz, że stawka jest za 8h pracy, czyli to jest 50zł + VAT za godzinę. Gorzej niż dziewczyny malujące paznokcie ;)
  • Odpowiedz
Skalowanie obiektów 3D i obracanie?

@Vetinari: wygooglaj sobie biblioteki ktore tylko trzeba podpiac xD

Mówisz, że stawka jest za 8h pracy, czyli to jest 50zł + VAT za godzinę. Gorzej niż dziewczyny malujące paznokcie
  • Odpowiedz