Aktywne Wpisy
NightWing +77
Ale mnie barberka urządziła :(. Kark zjechany na maksa, przez brak umiejętności obsługi trymera. Pani Ania zwaliła to na moją skórę i że tak często u innych klientów się zdarza. Po czym skasowała mnie za wizytę. W domu jak zobaczyłem te ślady to przecież to wygląda jakby mnie ktoś nożem zaatakował. Szefowa powiedziała, że do godziny ślady zejdą xd. Poprosiłem o zwrot kasy to sobie kupię chociaż octenisept.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
Programista500plus +145
Mój typ to chowanie pasów bezpieczeństwa na tylnej kanapie auta (upchane pod tapicerką) - nie wiem jak to skomentować nawet. Chyba tylko XD
#motoryzacja #janusze #bekazpodludzi #polskiedrogi #auto
Komentarz usunięty przez autora
@Piesa: Tak, bo służby ratunkowe nie widząc takiej naklejki zostawiają dziecko przygniecione w aucie. To tyle warte, co bransoletki z grupą krwi - żaden lekarz nie podejmie jakiejkolwiek decyzji na jej podstawie, bo niby dlaczego miałby, ale ktoś takie rzeczy kupuje, więc biznes się kręci.
w korku na luzie + noga na hamulcu, nie będę co zmianę świateł zaciągał i opuszczał ręcznego
akurat jeśli nie parkujesz na nie wiadomo jakim wzniesieniu to dużo większe prawdopodobieństwo, że pęknie linka niż że auto stoczy się gdzieś na biegu
(
1 jazda srodkowym pasem caly czas jak jest droga 3 pasmowa tudziez jazda,caly czas lewym pasem
2. Ruszanie spod swiatel jak slimak
3. #!$%@? sie na sile w korkach na prawy pas przy koncowce zwezki (cierpi plynnosc ruchu)
4. Swiatla dzienne w deszcz
5.Przeciwmglowe tylne w deszcz
6. Przeciwmglowe przednie caly czas bo fajnie swieco.
7.Nie zapinanie pasow.
8.Wyprzedzanie i zaraz skret
9.Zwalnianie przed fotoradarem prawie do 0
13. jeszcze kupywanie jakis #!$%@? oczojebnych zarowek
14. Wyrzucanie smieci w czasie jazdy.
15. Brak kultury jazdy.
16. Brak znajomosci przepisow.
17. Przy awarii nie wystawianie trojkata.
18. Szczanie na poboczu autostrady.
Komentarz usunięty przez autora