Wpis z mikrobloga

To jest komunikat dla służb ratunkowych w razie wypadku, a nie antywypadkowa plakietka

@Piesa: Tak, bo służby ratunkowe nie widząc takiej naklejki zostawiają dziecko przygniecione w aucie. To tyle warte, co bransoletki z grupą krwi - żaden lekarz nie podejmie jakiejkolwiek decyzji na jej podstawie, bo niby dlaczego miałby, ale ktoś takie rzeczy kupuje, więc biznes się kręci.
@squeezy pokrowiec na kierownicę to jest coś spoko. Mam auto klasy niższej średniej i kierownica jest mało wygodna. Mam pokrowiec z supermarketu i nie wyobrażam sobie go nie mieć na kierownicy. Dużo wygodniej mi się z nim prowadzi.
@atrax15:

jak stoicie w korku to trzymacie nogę na sprzęgle i auto na biegu?

w korku na luzie + noga na hamulcu, nie będę co zmianę świateł zaciągał i opuszczał ręcznego

też zaciągam ręczny jak wiem że dłużej postoje,od tak,dla bezpieczeństwa,żeby mi się auto nie stoczyło

akurat jeśli nie parkujesz na nie wiadomo jakim wzniesieniu to dużo większe prawdopodobieństwo, że pęknie linka niż że auto stoczy się gdzieś na biegu

(
h.....s - @atrax15: 
jak stoicie w korku to trzymacie nogę na sprzęgle i auto na bieg...
@bartolama moje top :
1 jazda srodkowym pasem caly czas jak jest droga 3 pasmowa tudziez jazda,caly czas lewym pasem
2. Ruszanie spod swiatel jak slimak
3. #!$%@? sie na sile w korkach na prawy pas przy koncowce zwezki (cierpi plynnosc ruchu)
4. Swiatla dzienne w deszcz
5.Przeciwmglowe tylne w deszcz
6. Przeciwmglowe przednie caly czas bo fajnie swieco.
7.Nie zapinanie pasow.
8.Wyprzedzanie i zaraz skret
9.Zwalnianie przed fotoradarem prawie do 0
@hematemesis: napisałem że JAK WIEM ŻE DŁUŻEJ POSTOJE,a co mnie jakas baba jełopa że zapomniała go spuścić?filmik stary jak wykop.peel,#!$%@?ć prądem takie kaleki życiowe,nie wiem kto im prawko dał,linka nie pęknie jak używasz ręcznego,dużo ludzi go nie uzywa a potem płacz że ręcznego nie mają,nawet mi ich nie żal
@Daleki_Jones: januszowanie nie ma nic do tego. Ja nie jestem Januszem a trzymam na biegu. Powodów jest mnóstwo, zaczynajac od tego ze ktoś za Tobą nie wyhamuje i się wbije w Ciebie - możesz szybko odjechać do przodu etc nie mieszasz się z ruszaniem jak się światła zmienia. Właśnie przez takich co na luzie trzymają późnej przejeżdżają 3 samochody na zielonym a reszta dalej stoi