Wpis z mikrobloga

@PanG

@TheHamlet a jak idziesz się wysrac w terenie to też rąk potem nie myjesz bo masz 5 minut do domu?

Genialne porównanie. Musiałeś nad tym nomen omen posiedzieć. Prawda?

Nie wiem gdzie mieszkasz, że srasz w terenie pomimo 5 minut do domu.
  • Odpowiedz
Ja #!$%@?, jak można się nie wykąpać po siłowni xD Jakbym miał Te 2min czy jakieś 500m do domu to bym po prostu poszedł w tych ubraniach do domu, a nie się przebierał w czyste XD Na szczęście u mnie to widzę, że margines z takimi.
  • Odpowiedz
@filemonq: myje sie w domu po chwili, a nie ma siłowni w której natryski są czyszczone solidnie, byłem w większości. A jak patrzę na ludzi jak używają pomieszczeń sanitarnych to wiesz co to ze ktoś wlezie tam i postoi pod woda nie czyni go czystym, dlatego mowię o brudasach. Poza tym nie mowię o wszystkich korzystających.
  • Odpowiedz
@biell: Tez miałam dosłownie 3 minuty na silownie i nie widzę sensu w kąpaniu się tam. Jakbym miala myć głowę, suszyć itp. To by mi to zajęło drugie tyle co ćwiczenia.
  • Odpowiedz
@biell Z babami gorzej, raz może się jakaś myła, a tak to zawsze miałam wszystkie kabiny dla siebie xD
A potem wsiada to w autobus/tramwaj i śmierdzi. Dla mnie nie mycie się to trochę patola.
  • Odpowiedz
Mycie myciem, ale argumenty typu ja po silowni ide biegac to juz jest patologia.
Jesienia zima #!$%@? widac, wbiegnie taki jeden z drugim w psiego kasztana, a potem te same buty na nogi i na silownie. I sie dziwic ze po pol roku wiekszosc podlog na salach wyglada tak, a nie inaczej.
  • Odpowiedz
@biell: xD
jak nie wsiadają w autobus to jeden pies, nie chciałoby mi się myć w jakimś syfiastym miejscu mając chwilę na nogach do domu albo wsiadając w auto i będąc w kilka min na chacie
  • Odpowiedz
Nie potrafię nigdy zrozumieć #!$%@? "nie myjesz się publicznie bo się wstydzisz". Co to za #!$%@?? XD Widać, jaką macie ochotę patrzeć na czyjeś fiuty.
  • Odpowiedz
@biell ty na siłkę pewnie chodzisz żeby pod prysznicem postac i popatrzeć na chlopcow

@mijagix: Wode oszczędza. metr sześcienny gorącej wody to 30 zł więc pewnie myje się co 2 dzień na treningu za free i stąd ma kase na karnet.
  • Odpowiedz
@biell: mam 180m do domu z silki i specjalne ciuchy (grube dresy) na czas drogi na silke i z silki więc nikomu nigdzie nie śmierdze. Podejrzewam że 80% ludzi niekapiacych się na silce ma równie dobry plan jak sobie z tym poradzić xd
  • Odpowiedz