Wpis z mikrobloga

@setka007: Gratuluję mireczku, niech Ci się dobrze prowadzi.

Mam trochę problem z tymi kompaktami, bo obecnie wszystkie wyglądają tak samo. Niby widzisz Kia, a pomylisz z astrą czy tam innym hundajem. Takie grzeczne, nijakie wozy do wożenia dupska.

Sam szykuję się do kupna samochodu dla żony, ale zamiast nowego z salonu szukam używanego Clio RS albo 208 GTI. Wrzuci się LPG i codzienna jazda do pracy będzie przebiegała z bananem
  • Odpowiedz
@setka007: Dobre autko, śmiga jak szalone, też mam w białym, ale do tego jest czarny panoramiczny dach, szkoda że nie dokupiłeś, dużo lepiej się prezentuje, wiosna lato fajna sprawa, otwierasz szyber i lecisz. KIA jako jeden z nielicznych producentów zaleca wymianę oleju co 10-15k, a przy ostrzejszej jeździe nawet co 7k. Gratulacje ;)
  • Odpowiedz
@Mariusz_templariusz: fajnie wyglada wnętrze tez zajebiste ale dla mnie za duża miałem tez jazdę próbna taka mazda w available car i trochę za duża do codziennego użytkowana chociaż gdybym szukam sedana to bym ja w tedy wziął a szukałem hatchbacka i ciut mniejszego bo i tak codziennie mam 30 mil do roboty w jedna stronę i wozilvym powietrze jak w poprzednim samochodzie jakim miałem. Jak ci się podoba bierz wybór
  • Odpowiedz