Aktywne Wpisy
kupa1231 +86

MajsterZeStoczni +89
szfagier muwi tam wełne trzeba ja kom wełne jak jest surowiec pod renkom trzeba omptylizować koszty
źródło: 177002698_2241803985949492_7446774756663175209_n
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 177002698_2241803985949492_7446774756663175209_n
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Lawrence_z_Arabii: Ja mam wrażenie że to po prostu jest wina tego że to akurat pomysł PiSu. Gdyby to był pomysł jakiejkolwiek innej to nikogo to by nie interesowało.
Sam odpowiedziałeś sobie na pytanie :D
Niech pilnowaniem magazynów zajmą się firmy ochroniarskie, a wojskiem będzie wojsko, a nie Janusze z łapanki.
WOT nie ma żadnej wartości militarnej.
@Lawrence_z_Arabii: xd
@Liesbaum: LEPSZY, czy NOWSZY?
Bo moim zdaniem testowanie nowego sprzętu na ludziach bez wyszkolenia, albo ze słabym wyszkoleniem, jest znacznie lepsze, niż dawanie nowego i NIE PRZETESTOWANEGO sprzętu jakimś
@khair: Januszem to ty jesteś, jeśli myślisz, że jakaś firma ochroniarska podejmie się obrony obiektów wojskowych w czasie wojny.
W sumie to już nie januszostwo, to
@Lawrence_z_Arabii: @Lawrence_z_Arabii: xd
@michal-pokichal: Tak czy siak na czas wojny powołuje się rezerwistów (co jest zresztą jeszcze innym problemem -
skąd obecnie się ich bierze), myślisz, że oni prezentują wyższy poziom niż żołnierze WOT? Nie ma przecież takiej opcji, żeby utrzymywać zawodowe wojsko, które wystarczy do prowadzenia pełnoskalowej wojny. To by
Komentarz usunięty przez moderatora
@babisuk:
źródło: comment_2znznirzEBTSYYhHwh4A1ZvrZvUcpwUa.jpg
Pobierz@khair: Ale lepiej chyba ktoś bardziej lojalny niż dziadków dorabiających do emerytury.
@Lawrence_z_Arabii: A to mamy wojnę? Nie zauważyłem. WOT jest rakiem na wojskowej tkance, a pisanie o tych chłopcach "żołnierze" zakrawa o kpinę. Dla mnie to zawsze będzie pośmiewisko.