Aktywne Wpisy

Wraczek +132
Na przestaje mnie zadziwiać, że w polskich realiach mamy tak wysoki współczynnik dzietności, powyżej 1.0.
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma

jmuhha +11
Koleżanka z przedszkola (żona że stomatologa syna) to wybudowała za 800 k, co myślicie ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000028074
Pobierz

źródło: comment_24mrdNsCBo4xi3GaBPViyV92xaunIzyO.jpg
PobierzPierwsze użycie postmemizmu na wykopie odnosiło się do memu "gdy jesz jabłko". Faktycznie, nie trzeba przerabiać istniejącego memu, postmemizm to po prostu bezpośrednie ukazanie tego, co się dzieje na obrazku/gifie. W związku z tym - tagujesz źle, bo to nie jest postmemizm. Gdyby było napisane "gdy idziesz kupić pączki", albo "dzień dobry, poproszę pączka", to byłby postmemizm.
No to znajdź inną definicję z sensownego źródła, powodzenia ;)
No i ten opis pasuje do opisu który ja ci podałem.
I w jaki sposób wklejenie żartu do losowego obrazka spełnia tę definicję?