Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +26
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Jechałem do kumpla. Skręcam na skrzyżowaniu, wbijam dwójkę, wciskam gaz - auto nie jedzie. Patrzę - przecież bieg jest wbity, wciskam sprzeglo -> auto gaśnie. Kręci bez kompresji. Wysiadam, dzwonie po kumpla, pchamy seja na pobocze i wdepnąłem w psie g---o.
K---a jego mać. Dajcie 2 plusy na pocieszenie, będę składał pierwszy rozrząd w moim życiu xD
#samochody #motoryzacja #seicento #mechanikasamochodowa #piatek13go
@Djkudlaty @oficerprowadzacy
Komentarz usunięty przez autora
@jeloo DPF? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BiletNaKrucjate Bezkolizyjny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) pod koniec tygodnia kupuje cały zestaw rozrządu z paskiem
@victor89 seria FIRE robi swoje :D Gdyby był kolizyjny to bym zmienial w terminie. Ale przynajmniej mam auto na jakiś czas inne.
@Tylko_noc piątka, widzę że nie tylko ja jestem ofiarą wczorajszego dnia :D
@lilimonco powyżej ileś tam minut masz odszkodowanie, ale nie wiem ilu :/
@ego_sum_qui_sum kółko na wale?
@Zjem_Ci_nos poka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@MistrzCietejRiposty auto całe?