Aktywne Wpisy

lewoprawo +33
Przez to sporadyczne czytanie blackpillowych postów na Mirko trudno mi brać na poważnie rozmaite psycholożki od związków występujące w TV.
Wczoraj pojawiła się taka w "Punkcie widzenia Jankowskiego" na Polsacie (tego łysego od apeli do młodych, by przestali być gniazdownikami). Pani psycholożka i felietonistka "Wysokich Obcasów" przyszła porozmawiać o zjawisku, o którym chyba napisała nawet książkę. Nazwała je "relationship - coś tam", ale mniejsza o nazwę.
Otóż zjawisko polega na tym, że wielu młodych
Wczoraj pojawiła się taka w "Punkcie widzenia Jankowskiego" na Polsacie (tego łysego od apeli do młodych, by przestali być gniazdownikami). Pani psycholożka i felietonistka "Wysokich Obcasów" przyszła porozmawiać o zjawisku, o którym chyba napisała nawet książkę. Nazwała je "relationship - coś tam", ale mniejsza o nazwę.
Otóż zjawisko polega na tym, że wielu młodych
źródło: by3roev7jxec1u1wiancndmsbjrwszss
Pobierz
pepedros +16
Na podstawie swojej prawie 20 letniej przygody z OFE zostawiam wam ciekawy wykres, jak rosły środki w OFE kontra waloryzacja na subkoncie. Jak ktoś się waha czy część składki zostawiać w ZUS na subkoncie czy lepiej przenieść ją do OFE i niech pracuje na giełdach. Jak kogoś ten wykres przekonuje, to zmiany możecie dokonać już w 2028 roku.
Oczywiście przyszła zmiana dotyczyć będzie tylko nowych składek, od momentu zmiany alokacji :)
#
Oczywiście przyszła zmiana dotyczyć będzie tylko nowych składek, od momentu zmiany alokacji :)
#
źródło: {0EE46745-963E-49AD-AF30-0A8ABB95C208}
Pobierz

@kk_ll: inaczej nie może być. Oni chyba przeceniają swój wpływ na ten rynek. Chyba nie myślą, że ktoś się ich wystraszy, głupia kasa wyskoczyła już poprzednio przy chińskim banie. No zobaczymy co się stanie teraz, ja liczę na spadki, trzeba się zakupić.
chinczykow zapraszali po banie w chinach zeby teraz oni mogli zabujac kursem
@Smule: no nie powiedziałbym już jest ponad $100 w dół.
no nie wiem cena zazwyczaj nurkuje od razu po newsie, ostatnio jak charlie cos wstawil to dump byl 5 minut pozniej
@Smule: jak ten został opublikowany o 9-tej wieczorem?
źródło: comment_Wmk0dkxDrRXeGG9EymaqSdf4oHqrj6xb.jpg
PobierzWatpie zeby sie powtorzylo ale szykuj sie na duzo porownan przez nastepne dni
źródło: comment_jFLmCg7KGaZvZ1DbdzqAFbZq9g66RwMN.jpg
Pobierzco cie bola ludziki co po 100zł kupuja...