Wpis z mikrobloga

Ej mircy i mirabelki- jest zagwozdka.
No bo ja jestem wierzącym i praktykującym katolikiem- ale to po prostu jest takie dobre mimo że obrazoburcze- nie wiem co myśleć- no bo wypadałoby zabić i spalić, ale jednak fajny teledysk- mimo że pluje na wiarę- czy postrać się być ponad to?
I po prostu cieszyć się poczuciem humoru- ale to jakby się s-----ć- a ja się nie chcę s-----ć- stąd dylemat.
S-----ć się i się śmiać czy religia i wiara?
Pytanie otwarte
WidarX - Ej mircy i mirabelki- jest zagwozdka. 
No bo ja jestem wierzącym i praktyku...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WidarX jeśli musisz się o to pytać, to najpierw zadaj sobie pytanie "dlaczego nie mogę śmiać się z czegoś, co sprawia mi radochę?". Po co nakładać na siebie ograniczenia Z PREMEDYTACJĄ?
  • Odpowiedz
@Royalekk: typowo lewackie "odbicie piłeczki".
Was nie można jak ludzi traktować, wasa nie mozna nawet tolerować.
Takie podejście trzeba po prostu tępić.
Zadaj sobie pytanie: Czy chcesz być tępiony?
  • Odpowiedz
@WidarX nigga, you what? XD Jestem zadeklarowanym konserwatystą, co niedzielę mykam do kościoła. Miejże rozum i nie wyzywaj od razu wszystkich od lewaków.
  • Odpowiedz
@WidarX widzę, że jesteś jednak ciężkim przypadkiem osoby niemyślącej. Nawet mi Cię nie żal gościu, skoro wiesz lepiej ode mnie jaki jestem naprawdę.
  • Odpowiedz
@Royalekk: Tak, tak, zawsze najmądrzejsi i najlepsi, ofc.
To nie ja pierwszy zacząłem rzucać ocenami osoby i determinowaniem podejścia.
Tak jak pisałem- typowo lewacka logika i argumentacja.
Może przeanaliozujemy to- od początku, łaczając zmiany nicków i płci i próby prowokacji+
prowokację przez pisanie z innego konta do mnie kontyynuując myśl z innego konta.
Dobry Boże. Gdyby tylko mi się chciało to zebrać i poukładać bo zawsze zapisuję
  • Odpowiedz