Aktywne Wpisy

exori_vis +60
Po 5 latach kontraktorstwa w IT jako Java Developer nie dawałem już rady psychicznie - główny powód zmiany. Dzisiaj 1 dzień w pracy na UoP za lekko mniejszy hajs ale jako pracownik natywny i z pełnym pakietem benefitów w firmie produktowej. Miłego dnia :)
#pracait #korposwiat #pracbaza #programista15k #programowanie
#pracait #korposwiat #pracbaza #programista15k #programowanie

Jak założycie tindera w Poznaniu to te ostroszczękie oskarki stają się waszą konkurencją w wyścigu o cipsko, chyba nie muszę dodawać jakie macie szanse jak tam co drugi profil tak wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #blackpill #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #randki
#tinder #blackpill #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #randki

#muzykawolfika #muzyka #jamiroquai
#100daymusicchallenge Dzień 47: Najgorsza piosenka Twojego ulubionego artysty/zespołu.
Przede wszystkim z ulubionymi kapelami to mam ogromny problem! Mam trzy "kierunkowskazy", kiedy siadam i stwierdzam, że "nie mam czego słuchać" (znacie taką pustkę muzyczną) wtedy puszczam sobie coś z mojej Świętej Trójcy: Miles Davis, Led Zeppelin, Jamiroquai. (tak, żadnej metalowej kapeli!), więc de facto musiałbym wybrać coś z tego zestawu, a że pojawił się już w moim zestawieniu kawałek "Hot Dog" Zeppelinów, padło tym razem na Jamiroquaia (bo przecież, Miles nie nagrał słabego kawałka).
I to też nie jest słaby numer, po prostu cholernie tęsknię za tym bandem z czasów Zendera na basie i Ś.P. Smitha na klawiszach. Po ich odejściu Jay Kay przeszedł z fajnego acid-jazzu w stronę jakiś radiowych kaszan. Sorry Jason, ale ta nowa płyta jest zwyczajnie do dupy...