Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +47
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis
aptitude +19
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Lubię przewijać sobie tag #zwiazki, bo #logikaniebieskichpaskow motzno. Czemu Wy, ludzie, utrudniacie sobie na siłę życie?
Co drugi wpis spod tagu ##!$%@? #przegryw to bezsensowne #!$%@?, sprowadzające kobiety do roli bezmózgich tworów. Ludzie, jak Wy w to wierzycie, to ja się nie dziwię, że Wam z kobietami nie wychodzi. Nikt nie chce czuć się traktowany jak ktoś gorszego sortu.
Mam sobie znajomego, mistrz od PUA, mózg ma zawalony książkami. Każde spotkanie to dla niego poligon, testuje, sprawdza, rozmyśla jak odpowiedzieć / odpisać by było to najlepsze i zgodne z "grą". I przy okazji - jest przekonany o tym, że kobiety to nie ludzie. Że one nie wychodzą z inicjatywą i w ogóle, same to nie, bo kalekie.
Jeśli Wy czytacie to samo, te #redpill i inne, to weźcie przestańcie. To ryje beret.
I taki protip: traktujcie kobiety z szacunkiem, po prostu ich nie oceniając ich zachowań. Dajcie kobiecie poczucie swobody i bezpieczeństwa na spotkaniu, a nie #!$%@? przesłuchania czy innych wojen płci, jakie się na większości randek #!$%@?ą. Nawet jak Wam nie pyknie, to większą szansę na przyjaciółkę z benefitami macie wtedy, gdy jej od początku pokażecie, że nie nazwiecie ją dziwką, gdy wyjdzie z taką propozycją. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS #!$%@? się znam ofc.
#oswiadczenie #przemyslenia #feels
http://redpillersi.pl/slownik-the-red-pill-czesc-druga/
Poza tym ja jestem za stary na to by szanować np. kogoś kto mnie okłamuje, unika seksu, mimo mówienia że kocha, manipuluje mną, robi fochy dla zasady, płacze bo poszedlem z kolegami na piwo, albo wyrzuca mi że jestem głupi, kiedy
@remzowaty: Bo tak jest, większość kobiet nie umie podejmować decyzji, boi się i nie chce być odrzucona, zawstydzona lub upokorzona. Dlatego przyjmują wygodne postawy i czekają aż mężczyzna sam zrobi co trzeba, są mało ufne i czasami niepotrzebnie sobie dowalają by mieć niską samoocenę. Taka biologia. To nie ma nic wspólnego z szacunkiem lub nie. Tak jak
Akurat jest pewna różnica - na zachowania można pozwalać, albo nie. Jeśli kobieta czuje się przy kimś obawę przed zawstydzeniem czy upokorzeniem, to ten ktoś #!$%@?ł właśnie podstawę, o której piszę - nie ubiera spotkania w aurę swobody i zwyczajnego przyzwolenia na bycie różnymi ludźmi.
I nie praw mi tutaj o białorycerzeniu, bo akceptowanie i nie ocenianie
@remzowaty: Trudno inaczej, kiedy mówisz że nie należy oceniać postaw danych kobiet. Dlaczego niby jedna płeć ma być uprzywilejowana i nieoceniana, a druga owszem?
i to jest o czym mówię
Mylisz pojęcie, żadnej płci nie oceniam. Kimże jestem, by mówić komuś, co dla niego jest dobre, a co złe?
Ja miałem wokół siebie dość ludzi, co mówią mi, co powinienem. I mam tego serdecznie dosyć, wobec innych idę podobną logiką. Po prostu nie oceniam czyjegoś życia. To,
@remzowaty: Tak jak każdy, dlatego
Wzajemny szacunek, odpuszczenie sobie generalizowania i kategoryzowania to podstawy. Gdy komuś się wydaje, że relacje na żywo to to samo co Wykop, to z miejsca
ps gierki psychiczne, wieloznaczny flirt (a nie prosto i na temat, konkretnie), to domena kobiet. Mezczyzni chcacy zwiekszyc swoje szanse na rynku probuja stosowac to samo. Nie ma to zlego
Każdy ma prawo, oczywiście. Ja po prostu uznałem, że eksperymentuję i nie oceniam czyjegoś życia, bo to co dla mnie jest spoko, dla innego nie musi być.
Witam w klubie, także ten, whiskey?
Flirt jest spoko, ale pomaganie sobie gierkami... czuję się jak za czasów gimnazjum xD
@remzowaty: Ależ oceniasz, bo o tym jest Twój wpis. Nie wiesz jednak co się kryje za takim #przegryw który wyzywa kobiety i jakie są przyczyny jego zachowania. Moze w srodku to wrazliwy człowiek pełny serca?
@remzowaty: nie widzisz,bo podobnego myslenia jestescie, a zeby nie bylo pustych slow trzeba cytatow. na ten moment to tylko ocena, subiektywna, przez pryzmat siebie. to tak jakby mowic "pogoda jest dobra" gdy pada deszcz. jednej osobie sie spodoba, drugiej nie. kazda ze stron ma racje. ale przynajmniej podali pogodę jaka jest. tutaj jest tylko pusta ocena, ze ci i ci
Trzeci raz Ci nie powtórzę, co pisałem o nie ocenianiu, jeśli ktoś nie szkodzi innym. Traktowanie kogoś jako gorszy sort tylko dlatego, że naczytało się #!$%@? w sieci wyłamuje się z templaty.
Mam #!$%@? na pobudki
@remzowaty: Ale które #!$%@?, że co? Spróbujmy pogadać o tym co jest, a nie ogólnikami.
Ok, przynajmniej wiadomo że idiotą nie jesteś i nie zaliczasz
@remzowaty: Niestety, jak ktoś jest wychowany na miłego człowieka, to się nie bedzie droczyc, a kobiety często to lubią. Mówisz że jej nie kochasz, a ona doskonale wie, że to droczenie się i się uśmiecha. Tyle ze nie mozna