#niebieskiepaski i #rozowepaski oraz #wykop Chciałbym wiedzieć jakimi samochodami obecnie jeździcie, proszę ze zdjęciem oraz ile kilometrów rocznie robicie. #pokazauto
@dolnetgroup: Chyba jedno z gorszych autek here ( ͡°͜ʖ͡°) Ale jak za 1500 cbln to nie narzekam, zawsze odpali, na głowę nie pada i nie śmierdzi jak w autobusach, części za 5 zł, gazownia na pokładzie wiec spalaniem zbytnio się nie przejmuję i tak się robi powoli te 4-5k km rocznie ( ͡°͜ʖ͡°)
@1950M: W 2013 firma mi kupiła auto za 50K PLN. Ubezpieczenie, od pierwszej opłaty w roku zakupu, wzrosło jakoś dwukrotnie. Teraz to jakieś 5K rocznie.
@kipowrot: Ja mam dość ciężką nogę, średnio wychodziło 15-16 litrów. Od jakiegoś czasu mam jednak instalację gazową, leję za 90zł, a robię na tym 250km. Jazda w 90% w mieście. @rol89: na deszczu napęd na tył spisuje dość przeciętnie, czuje się wtedy jakbym jechał samochodem o połowę słabszym. Wydaje mi się jednak, że może być to spowodowane słabymi oponami, na nowy sezon kupię lepsze, zobaczymy jakie efekty będą
Chciałbym wiedzieć jakimi samochodami obecnie jeździcie, proszę ze zdjęciem oraz ile kilometrów rocznie robicie.
#pokazauto
Zdjęcie z neta, losowe. Jakieś 8k rocznie
Komentarz usunięty przez autora
@rol89: na deszczu napęd na tył spisuje dość przeciętnie, czuje się wtedy jakbym jechał samochodem o połowę słabszym. Wydaje mi się jednak, że może być to spowodowane słabymi oponami, na nowy sezon kupię lepsze, zobaczymy jakie efekty będą