Wpis z mikrobloga

@sanbenedetto: PiS zrobił bardzo złą rzecz wmawiając przestępcom stadionowym, że są jakimiś "obrońcami polskości", "kibicami wyklętymi".

To się może źle skończyć, również dla samego Pisu
  • Odpowiedz
@artvn: Chodzi o to, że on nie lubi pisu i kibiców, więc wygodnie dla niego wkładać wszystkich do jednego worka. Tak to jest z neuropą, która podczas myślenia posługuje się przede wszystkim stereotypami i urojeniami
  • Odpowiedz
@ZlyCzarodziejRumburak: oczywiście że można, przedstawiciele tej tłuszczy z trudem liczą do 20 więc wmówienie im że są kibicami wyklętymi którzy bronią Polski przed inwazją muzułmańską jest niezmiernie proste. Sądząc po twoim stylu wypowiedzi sam się do nich zaliczasz

@artvn: chociażby Romaszewski i Kempa odwiedzając Starucha w areszcie
  • Odpowiedz
@ZlyCzarodziejRumburak: parę dobrych lat siedziałem w tym syfie, jeździłem na wyjazdy, udzielałem się w środowisku kibicowskim.

I zgadza się, można powiedzieć że reprezentuje środowisko LGBT, wspieram ich walkę o równe prawa i tolerancję
  • Odpowiedz
@DJtomex: Wydaje mi się, że ta miłość do PiSu polegała na tym że PiS nie lubił Platformy i kibice nie lubili Platformy("Donald matole..."). A czy po objęciu władzy PiS wykonywał jakieś ruchy w stronę kiboli?
  • Odpowiedz
@artvn: poza jakimiś pojedynczymi wypowiedziami polityków raczej nie.

kibole zrobili swoje i już nie są potrzebni, taki sojusznik jest im teraz absolutnie zbędny PRowo
  • Odpowiedz
@sanbenedetto: Ostatni bastion #!$%@?. Swoją drogą, co tydzień na stadion spędza się największą patolę, może by go po prostu w pewnym momencie zamknąć? Przestępczość i bezrobocie w dół, generalnie trudno znaleźć minusy tego rozwiązania.
  • Odpowiedz