Aktywne Wpisy
budep +1971
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
MIREKFAJFUS +1076
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
1.Twój chłopak chce z tobą zerwać ale ty nie chcesz
-daj mu dupy
2.Chcesz szybki awans w pracy
-daj dupy szefowi
3.Chcesz poderwać chłopaka
-daj mu dupy
4.Wiesz że przez swój czyn pokłóciłaś się z chłopakiem ale nie chcesz przepraszać
-daj mu dupy
5.Chcesz wpłynąć na decyzje chłopaka ale masz okres i nie możesz mu dać dupy
-zrób mu loda
5.Mąż nie chce ci dawać swojej wypłaty
-nie dawaj mu dupy, daj jak da wypłate
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #theredpill #mgtow #niebieskiepaski
@Ambiwalentnik: doprawdy, co za szok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ambiwalentnik: nie, nie mają ( ͡° ͜ʖ ͡°) i na tym poprzestane.
A jak masz takie
@Lawrence_z_Arabii: głębokie, konkretne, caly wartościowy, inteligentny ty.
@Lawrence_z_Arabii: ticz mi maj master. powiedz mi ktora gownowiedza z
@Naxster: to czemu nie poprzestałeś? dowolny portal randkowy, nawet wykop, cokolwiek. przecietnych jest najwiecej a tam kobiety odrzucają next next netx next. zaden im nie pasuje. jest duza dysproporcja w wymaganiach kobiet i mezczyzn. kobiety wymagaja znacznie wiecej, a daja znacznie mniej od siebie i znacznie mniej zapewniaja mezczyznom.
@Ambiwalentnik: I co, mam się niby silić na akademicki język na stronie ze śmiesznymi obrazkami? Czy, co smieśniejsze, starać się nie urazić jakiegoś anonka z internetu strasznie pokrzywdzonego tym, że jakaś pańcia go nie kocha?
Zapomnij, pod tagiem #przegryw i #stulejacontent wystarczająco macie miziania się fiutkami, żebym jeszcze ja miał cię głaskać po główce.
Ta,
@Lawrence_z_Arabii: jak sie uwazasz za inteligentnego to tak, nie znizaj sie do poziomu smieszych obrazkow
@Lawrence_z_Arabii: ze niby kogo? myslisz ze jestes w stanie mnie obrazic? hehehehe
@Koci: niby dlaczego miałby szanowac jak całe życie ma na mnie #!$%@? i uznaje że jestem wpadką? jak chlała całe życie i mowila ze dzieci jej zycie zniszczyły, bo mogła ne mieć i by lepiej zyła? co to za matka? co ona mi dobrego dała w życiu oprocz kłamstw,manipulowania nami i robienia z siebie ofiary by uzyskiwac atencje? za co szanowac? bo ksiadz w kosciele
@Ambiwalentnik: akademicki język nie jest zrozumiały dla wszystkich, a każdy na wypoku wie co oznacza słowo "#!$%@?".
Po co mam cytować? Obaj wiemy, że mężczyzn się tam wybiela, a u kobiet pokazuje głównie negatywne cechy. Mój drogi, uwierz mi, że z redpillem miałem do czynienia i dlatego wiem jakie
@Lawrence_z_Arabii: ja nie wiem, ty tez chyba nie jesli nie potrafisz zdefiniowac
@Lawrence_z_Arabii: tego też nie wiem, pierwsze słysze. jest wiecej wpisow o kobietach dlatego ze jest to ruch tworzony dla mezczyzn przez mezczyzn, ale tez w sposob w ktory przekazuje jak wiele kobiety moga napaskudzic w
Mogą, owszem, glupiemu każdy może w życiu napaskudzić, nawet redpill.
@Ambiwalentnik: To ktoś cię zrobił w #!$%@?.
@trq: Za niewinność co warto podkreślić
@Ambiwalentnik: Ty mi wytykasz niskie IQ? XDDDDDDD to ty jesteś #!$%@? który prowadzi swoją wojnę na wypoku, szukając atencji niczym najgorsze atencjuszki.
XDDDDDDD gdyby redpill działał, to leczyłby ludzi ze #!$%@?, a jak widać po tobie, nie robi tego.
Każdy, kto nie jest #!$%@?ą, ma 17 lat?
@Ambiwalentnik: No tak, przecież ma was utwierdzać w #!$%@?, zapomniałem XDDDDDDD
#!$%@? wściekła, #!$%@? agresywna XDDDDDDD