Aktywne Wpisy

Na zakupkach spodobała mi się jedna koszula, ale była droga, bo 250zl, a było mi szkoda kasy. Mój chłopak powiedział, że mi kupi za hehe loda. Zgodziłam się, a wieczorem w domu dostał za co zapłacił.
Był zadowolony, bo w sumie lodzik za 250zł to "hehe niedużo" jak stwierdził.
Zdziwiłby się jakby się dowiedział, że byłemu robiłam po prostu z miłości
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sex
Był zadowolony, bo w sumie lodzik za 250zł to "hehe niedużo" jak stwierdził.
Zdziwiłby się jakby się dowiedział, że byłemu robiłam po prostu z miłości
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sex

sezet11 +240
#wroclaw Zaginiony przed kilkoma dniami 17 latek z Wrocławia znaleziony martwy #polska #policja #wydarzenia

Jak sprawić aby projekty rozwiązania były podprojektami jakiegoś nadrzędnego projektu? Mam jeden duży projekt który chcę wydzielić na .dllki aby nie trzeba było potem kopiować jednej dużej .dll tylko jeden konkretny plik, jeśli coś uległo zmianie (i jednocześnie łatwo dodawać nowe elementy bez rekompilacji i podmiany całości).
Czyli chciałbym mieć folder z projektem-matką i żeby wszelkie referencje z tych bibliotek odnosiły się do tych lokalizacji bez jakiegokolwiek kopiowania. Folder-matka po skompilowaniu powinien mieć wszystkie referencje obok siebie, oprócz tego powinien mieć folder np. Extensions gdzie są powsadzane TYLKO pojedyncze pliki .dll z tych modułów dodatkowych.
Natomiast teraz jest tak, że ten folder faktycznie jest - ale VS kopiuje tam też wszystkie bebechy z projektu który chciałbym aby był nadrzędny, łącznie z biblioteką-matką. Jak je ze sobą powiązać? Te biblioteki są pluginami do dużego projektu i nie powinny kopiować z niego absolutnie nic, wszystkie odniesienia powinny być dodane raz do głównego projektu.
Oczywiście chciałbym też móc zrekompilować to wszystko na raz, całe rozwiązanie. Bo tych bibliotek będzie dobre kilkadziesiąt. Budowanie każdej z osobna będzie bólem dupy, "rebuild all" powinno przeorać wszystko na raz i grzecznie powsadzać dllki do tego folderu łapiąc automatycznie wszelkie powiązania.