Aktywne Wpisy

Jestem chłopem Mam 27 lat i nie chce mieć dzieci. Jestem z różową 1.5 roku i powoli zaczyna naciskać na ślub, wspólne mieszkanie, i w przyszłości dzieci. Ona jest 3 lata młodsza, ale ja tego nie widzę. Nie zarabiam dużo, ona też, już teraz często liczę kasę, a co dopiero jakby pojawił się dzieciak. Też za bardzo nie chce rezygnować ze swojego życia bo niezbyt lubię dzieci. Ostatnio byliśmy u jej kuzynów

Salido +241
Minął 12. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
46 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
50 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
46 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
50 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-3
Pobierz

źródło: comment_J0xBwCOwWQ6YQjIgh33XFvcQrfsejPdU.jpg
PobierzWystarczyło poprosić o ładniejszą kanapkę na miejscu.
Komentarz usunięty przez autora
@DeXteR25: To zależy w głównej mierze mimo wszystko od lokalu, a nie od marki. Oczywiście widzę też ogólny trend spadku jakości, jednak wiele knajp trzyma wysoki poziom i czasami aż dziwnie się je widząc staranność i jakość wykonania. Chyba to zależy od tego kto daną knajpą zarządza.
@DeXteR25: Z tym się oczywiście zgadzam. Jednak czasem zdarzy się, że aby szybko zapchać kichę najbliżej ma się właśnie kfc, czasem przy stacjach. Ja jak mówię widzę ogromne różnice między lokalami. Chociaż na pióra to jeszcze nie trafiłem nawet w tych najgorszych.
@DeXteR25: To też ciekawe, bo zapewne mówisz o tym przy alejach - jestem z okolic. Fakt, że ostatnio tam jadłem z 2 lata temu, jednak nigdy się ze słabą jakością, czy piórami
@DeXteR25: To być może wieczorami i weekendami, bo jednak ja tam bywałem tylko gdzieś w okolicach południa i raczej pustawo. No cóż, to aż dziś przejdę i sobie coś zamówię, zobaczymy czy przez te 2 lata się coś zmieniło na niekorzyść.
@oiio
Zgadza sie, czasami zdazaja sie piora a nawet za czesto