Aktywne Wpisy
kazimierz-wardecki +374
Jeszcze trochę zmian w prawie i te alimenty dostanie... A swoją drogą: panowie, szanujcie się i nie bierzcie do mieszkania byle kogo.
#vejt #logikarozowychpaskow #zwiazki #pieklokobiet #pieklomezczyzn #rozowepaski #p0lka
#vejt #logikarozowychpaskow #zwiazki #pieklokobiet #pieklomezczyzn #rozowepaski #p0lka
Dominias +416
#feels #gry #pubg
Kumpel przegrał w drugiej rundzie z bialaczką, odszedł w pierwszy dzień świąt mając 34 lata, zostawiając żonę i 4-letnie dziecko. Kumpel z którym znałem się od dzieciaka.. poszedł w świat i wspólnie czas spędzaliśmy głównie grając w gry. Jakie to było #!$%@? uczucie kiedy spojrzałem wczoraj na jego nick na Steam i uświadomiłem sobie, że już nigdy nie zawoła na partyjkę w Pubg (╥﹏╥)
Kumpel przegrał w drugiej rundzie z bialaczką, odszedł w pierwszy dzień świąt mając 34 lata, zostawiając żonę i 4-letnie dziecko. Kumpel z którym znałem się od dzieciaka.. poszedł w świat i wspólnie czas spędzaliśmy głównie grając w gry. Jakie to było #!$%@? uczucie kiedy spojrzałem wczoraj na jego nick na Steam i uświadomiłem sobie, że już nigdy nie zawoła na partyjkę w Pubg (╥﹏╥)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Inguz: Bardzo tam nie lubicie sepleniących?
@TOP___BK chyba kupisz. Pierwsze słyszę.
Mieszkam na Podkarpaciu i mam rodzinę w każdym zakątku tej części Polski i wszędzie to jest chochelka albo chochla.