Wpis z mikrobloga

Mirki ile za to mogę wziac? Przebieg 200500. Jak ja kupowałem miała 143 tys. Kupowana od policjanta :) 3 lata temu wymieniłem oryginalny akumulator i tylne armozytatory. Na początku tego roku wymieniałem amortyzatory z przodu. Stare jeszcze miały znaczniki BMW :) hamulce zrobione. Dręczy ja korozja na nadkolach z tylu, z przodu na masce i z tylu na klapie. Raczej nie bity.. 8 lat temu jak ja kupowałem była w serwisie BMW i facet był zdziwiony, ze ma wszystkie blachy oryginalne :)) Rdzę próbowałem sam naprawiać... w tamtym roku.. i faktycznie, nie ma szpachli... ale moje malowanie jest do bani :(( Aaa 316i . Ile toto warte ? W przyszłym roku bedzie pełnoletnia i chce coś nowszego. Nie wiem tylko czy sie opłaca sprzedawać czy dać ojcu. #motoryzacja #samochody #kiciochpyta
Pobierz boulderdash - Mirki ile za to mogę wziac? Przebieg 200500. Jak ja kupowałem miała 143...
źródło: comment_jHVHfX5RKe8xM7bI1y9Y6FMBBD0skofI.jpg
  • 13
Dręczy ja korozja na nadkolach z tylu, z przodu na masce i z tylu na klapie. Raczej nie bity

@boulderdash: nie ma to jak porzadna niemiecka motoryzacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aaa 316i

@boulderdash: do tego momentu nawet można było myśleć o sensownej cenie, ale z tym to trochę słabo będzie, lepiej już dać ojcu bo i tak tego warte niewiele ( ͡° ʖ̯