@az1zi: gratulacje. ja pierwszej 50 nie pamiętam. Pierwszej 100 chyba też. Pamiętam że którąś zrobiłem w sobotę, kręcąc się praktycznie tylko po mieście, z kolegami spotykanymi w parku. Za to pamiętam, że jak po 300 wróciłem do domu to ojciec mówił, że ze zmęczenia bredziłem. A potem jeszcze była za jednym razem pierwsza 500 i 640 :) I to wszystko góralem na semi. tak. chwalesie. I tobie co najmniej tyle
@Qardius: nic nie boli ( ͡°͜ʖ͡°) @totalski: ja też tak stopniowo jeżdżę, miesiąc temu zacząłem bardziej na "poważnie", za pierwszym razem przejechałem 44 km, ale potem cały dzień miałem z głowy, byłem cały obolały i zmęczony, fajnie widzieć efekty bo teraz jedynie mnie lekko nogi bolą ( ͡º͜ʖ͡º). Oczywiście przez ten miesiąc jeździłem około 3-4 razy,
@az1zi: też w tym roku zrobilem chyba pierwszą pięćdziesiątkę (nie pamiętam żebym wcześniej tego dokonał), trasy po 40-50km to nic. Ale 80 km już dało mi ostro w kość, tak że ledwo wróciłem do domu. A miałem w planach 100km
@sugr: sporo błądziłem, 30 minut straciłem w mieście bo nie mogłem znaleźć jednej dzielnicy, ogólnie nowe tereny. Tak może by te 4 czy mniej godzin były, ale czas oczywiście do poprawy :D
@az1zi: gratulacje, na poprawienie czasów przyjdzie czas, przede wszystkim jak chcesz robić pierwsza setkę to jedź swoim tempem bez zbędnego gonienia i patrzenia na czas. ( ͡°͜ʖ͡°)
#rower
źródło: comment_aFGYHee4aqBidTHNz4IeiQr7kaDNcFcY.jpg
Pobierz@totalski: ja też tak stopniowo jeżdżę, miesiąc temu zacząłem bardziej na "poważnie", za pierwszym razem przejechałem 44 km, ale potem cały dzień miałem z głowy, byłem cały obolały i zmęczony, fajnie widzieć efekty bo teraz jedynie mnie lekko nogi bolą ( ͡º ͜ʖ͡º). Oczywiście przez ten miesiąc jeździłem około 3-4 razy,
@totalski: co się stało?
źródło: comment_dHpFEy7xFSJ369K5rTGGbJPKKD9Rn93A.jpg
Pobierzhttps://www.fit.pl/cwiczenia/rozciagnij-sie-po-wycieczce-rowerowej/11542/
źródło: comment_iXuMbG7a3qgkpT0klgnl9v10oTUfXIWe.jpg
Pobierz@dablju_: sam do dziś nie wiem.