Aktywne Wpisy
przeczki +30
sikamnatrzymetry +28
Nie wiedziałem że istnieje samochód idealny, do momentu zakupu corolli hybrid.
Spalanie to po prostu bajka, miejsca wystarczająco i przyzwoite osiągi.
Każda podróż, nawet do sklepu wkręca jak gra PC - cel uzyskać jak najniższe spalanie i najwięcej punktów Eco ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przesiadłem się z klasy premium. Nie żałuję.
#pokazauto #chwalesie #motoryzacja #toyota #hybryda #czujedobrzeczlowiek #holandia
Spalanie to po prostu bajka, miejsca wystarczająco i przyzwoite osiągi.
Każda podróż, nawet do sklepu wkręca jak gra PC - cel uzyskać jak najniższe spalanie i najwięcej punktów Eco ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przesiadłem się z klasy premium. Nie żałuję.
#pokazauto #chwalesie #motoryzacja #toyota #hybryda #czujedobrzeczlowiek #holandia
Nie jest nowością, że w Polsce #!$%@?ło Ukraińców tylu, ze żadne badania statystyczne nie potrafią tego ująć . Siłownia, w której trenuje uchodzi za najbardziej obskurną w mieście co za tym idzie jest po prostu w #!$%@? tania. Nie jest zatem dziwotą, że ukraińskie dziki wybierają właśnie to miejsce do budowania swojej formy. Dziś właśnie jeden z nich poprosił mnie łamaną polszczyzną, abym stanął za nim i go asekurował. Miałem więc chwilę, żeby mu się przyjrzeć dokładnie. Kogo zobaczyłem? Człowieka, który był ubrany w najgorsze ubrania. Jego dłonie były w takim stanie, że od razu można było wywnioskować że na pewno pracuje bardzo ciężko fizycznie, a mimo to ma w sobie na tyle motywacji i energii, żeby wyciskać 140 kg na klatę późnym popołudniem. Obraz tego typka tak mnie nakręcił, że nie potrzebowałem przedtreningówki, żeby #!$%@?ć jeden z najlepszych treningów w życiu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przemyslenia #takbylo #silownia #mikrokoksy #motywacja #wygryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez moderatora
Takie podejście kojarzy mi się z murzynami krzyczącymi, że każdy biały to rasista i im się wszystko należy.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Wiele osób w PL uważa się za lepszych z jakiegoś powodu, szuka sytuacji aby się z nich śmiać lub wyzyskiwać czego w