Aktywne Wpisy

MonazoPL +80
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: 175 zł Revolut Monazo
Pobierz
sprynek +75
Zarobiłem w miniony rok na hossie dość dużo kasy (trafiłem dołek w Kghm i sprzedałem plus śmieciuchy i AI dla funu) i wiecie co? Chętnie cofnąłbym się do czasu jak nic nie wiedziałem o giełdzie i żyłem sobie beztrosko z kasą na lokatach i EDO bez tego zysku z giełdy.
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#f1
Po cholerę Williamsowi drugi paydriver? Stroll ma przynajmniej odrobinę talentu i punktuje :)
Jolyon Palmer:
- 34 starty
- 1 punkt
- najwyżej na mecie: P10
- najwyżej na starcie:
@jablkabanany: wszystko masz w słowie paydriver. Palmer dostanie dodatkowo
A jeśli chcą iść w doświadczenie to po co zmieniać Massę? Doświadczenia mu nie brakuje.
btw - Perez podjął kilka dni temu decyzję na temat
Jeśli Massa rzeczywiście planuje odejść, to Williams raczej będzie szukał kogoś doświadczonego. Nie wiem ile jest prawdy w rzekomym zapisie kontraktu z Martini, że przynajmniej jeden kierowca musi mieć ponad 25 lat. (Czyli Perez też by się łapał).
Daj jak możesz jakiś artykuł o tych ofertach Pereza, bo mi umknęła ta
Oczywiście, że nie będzie nigdy walczył o pole position i bardzo prawdopodobne że nie wykorzysta żadnej szansy na solidne punkty. Tych szans co sezon jest coraz mniej
Co do Pereza zgoda, ale myślę że dla niego Williams to raczej było by zejście poziom niżej - Force India