Aktywne Wpisy

dariusz44 +230
#gielda #maxkolonko #gieldowegownowpisy
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
źródło: image
Pobierz
lukasz-lux +93

Pół roku trwało pozbycia się usterki - mówiłem już o tym na premierę, żeby tym akurat wynikom nie wierzyć, bo na całym świecie są inne.
Po jakimś czasie Purepc zaczęło przyznawać powoli rację w komentarzach lamentującym użytkownikom. Ale dopiero teraz przyznali oficjalnie i udało im się naprawić błąd. Ryzen mocniejszy od 7600k - w to mi graj.
Po raz kolejny okazało się, że młoda platforma może wykiwać nawet największych wyjadaczy w branży.
Mimo wszystko gratki @PurePC_pl za sprostowanie w oficjalnym artykule. Dalej jestem Waszym czytelnikiem, bo testy macie naprawdę dobre ;)
#pcmasterrace #ryzen