Wpis z mikrobloga

@Rewowler_Ocelot: Tez mam sporo gier ale wiekszosc to AAA, jestem ciekaw czy kiedys bedzie warto sprzedac gdzies swoje konto? Ja kupuje 1 a czasami nawet 3 gry w miesiacu i sporadycznie udaje mi sie dograc do konca, czesto gesto max 1-2h i koniec, nie daje rady bo obecnie robia takie gnioty ze szok. Ciezko o dobra gre z fabula, grafika i glebia.
Ciezko o dobra gre z fabula, grafika i glebia.

@havocki: Z tym się nie zgodzę, wyszło tyle niesamowitych gier, a już w ogóle ostatnie 3-4 lata to jeden z najlepszych gejmingowych okresów.

Sprzedać konto nie wiem, biorąc pod uwagę "status i reputację" ogólną mojego konta to pewnie by było nawet niemożliwe.

A co do samego ogrywania, gdyby nie to, że 'platynuje' gry i sporo poświęcam czasu na overwatcha to pewnie bym
@Rewowler_Ocelot: Co do gier to wiadomo, kwestia co kto lubi, obecnie nic mnie nie uwiodlo. Liczylem na Andromede a tu lipa totalna, Siege jest nawet spoko ale oczekiwalem wiecej mozliwosci w singlu a multi szybko sie nudzi, Gears of War 3 bardzo fajnie sie gralo i nawet dluga gra z dobra oprawa graficzna. Obecnie czekam na zapowiedziane Beyond Good and Evil 2 bo jesli bedzie sandbox taki jak w zapowiedziach to