Wpis z mikrobloga

@zweipack: Ciężko jest ogólnie? 1200 orłów zawsze spoko, nigdy w sumie nie zwracałem uwagi na te turnieje, bo mam nastawienie, że wchodzą tam tylko pr0elo i nie mam się po co tam pojawiać nawet. Zastanawiam się, czy może miałbym jakieś szanse, gdybym podszedł ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@Client_Westwood: dość ciężko jak dla mnie. zagrałem kilkanaście turniejów tego typu i raz udało mi sie być czwartym. w turniejach zazwyczaj biorą udział tak prosy jak i noobki. gra się jednak zupełnie inaczej niż w randomowych bitwach i są ludzie i szwadrony którzy sie w turniejach specjalizują. spróbuj sobie po prostu. są wolne miejsca na dzisiejsze turnieje jeszcze.
  • Odpowiedz
@Tobek90: powiem ci że spotykałem już lepszych przeciwników. oceniłbym go na powyżej-średnio, bo w koncu mnie pokonał, ale nie zOPował mnie, co już mi sie w przeszłości zdarzało :)
  • Odpowiedz
@zweipack: Racja, teraz walczysz z polakiem Caesar03 z LNM (Ludzie Na Poziomie) ()
Tego porobisz, wypok kibicuje( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Tobek90: wszystkich znasz. btw widze ze koles jest arkadowcem, wiec do znacznika jest przyzwyczajony :( ale celownika nie bedzie mial wiec może będzie lamił z aimingiem :)
  • Odpowiedz
@Client_Westwood: podejdz po prostu na luzie i zobacz jak ci pojdzie. bez spiny. pamietam jak pierwsze turnieje tego typu organizowali, to trzeba bylo sie spieszyc zeby sie zarejestreowac, bo takie zainteresowanie bylo. strasznie sie wtedy spinalem bo chcialem wygrac i przez to jeszcze gorzej niz zwykle mi szlo :) jak latasz to zapisz sie do tego turnieju: https://tss.warthunder.com/index.php?action=tournament&id=2226 i zobacz jak ci pojdzie
  • Odpowiedz
@zweipack: Zaskoczył Ciebie na pierwszym spawnie i straciłeś Tygrysa a potem to już miałeś pod górkę bo musiałeś atakować. w Tygrysie zabieraj 24 naboje to optymalna ilość a na walki 1VS1 na Twoim miejscu brał bym 50% z tych 24.
  • Odpowiedz