Aktywne Wpisy

KwasneJablko +104

MallaCzarna +7
Boze, zestresowana jestem strasznie głupia
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś

#hearthstone
@Loginus-Maximus: w praktyce to wygląda tak
Hunter: 3 3/2
Paladin: 3 3/2
Rogue: 3 3/2 które daje immune na jedną ture
Warrior: 3 3/2
Generalnie sprawa polega na zrobieniu dobrego tempo. Woj miał o tyle fajnie, że w turze po zagraniu FWA
https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/6xm6b3/highest_mulligan_winrates_per_top_deck_per_class/
Dokładniej:
Czyli przy ZATRZYMANIU Ultimate Infestation na ręce startowej podnosimy sobie winrate decku. xD To jest śmieszne, żeby kartę za 10 many trzymać na ręce startowej... Może z nerfem Innervate ciut się to zmieni, ale nadal - Druid OP, UI OP, Jade Blossom OP.
@Dawidinho8: Nie czytałeś artykułu no nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest napisane:
Tak naprawdę nie do końca wiadomo z czego to wynika. Może mieć na to wpływ wiele
@TlustodupyBialorusin: Czytałem. Cytowany tekst mówi co prawda o tym że każdy w mulliganie odrzuca UI, ale jeśli mimo wszystko niechący na UI w tym mulliganie trafimy, to ten podnosi ogólny winrate decku... Więc może jednak było by prawidłowo trzymać tą kartę w ręce? Zresztą, co
@TlustodupyBialorusin: No tak, tu masz rację. Still, UI to za mocna karta. Choćby w odniesieniu do tego wpisu https://www.wykop.pl/wpis/26595083/wyjasni-mi-ktos-argumentacje-braku-nerfa-ultimate-/ @tallman
Zobaczymy jak to będzie wyglądało po nerfie.