Aktywne Wpisy

mirko_anonim +146
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

Misaka +181
źródło: G37upXhXQAAqmzJ
Pobierz

Pasibus na FB - 21 lutego, 19 lipca wpis na blogu o kuchni Pasibusa, Wcześniej w sierpniu 2016.
Nooo, szaleństwo normalnie, nie ma co.
osiem misek - 11 kwietnia, wcześniej 11 października
@W_P_K: 3 razy na takie knajpy to jest
Z niektórych komentarzy tutaj można wyczytać, że o nikim innym nie wspominam. No faktycznie, raz na 4 miesiące to właściwie cały czas.
Pomijając już fakt, że chcesz mi mówić ile wpisów o i kim powinienem zamieszczać, dobre.
No
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież to jest subiektywne co jest dobre a co nie. Można oceniać wystrój, sposób podania itd i jeżeli knajpa obrywa bo jebnęli najbardziej stockowe zdjęcia jedzenia to jak najbardziej słusznie obrywa.
W--------m się jakbym dostał zupełnie coś innego niż na zdjęciach.
Blog jest jego czysto
@W_P_K: Na samym starcie, nie jesteśmy na Ty. Kultury trochę. A potem obraza jak ktoś zarzuca gburowatość, przecież to sama prawda. Po drugie nie mówię ile zamieszczać, może być 20 dziennie o Pasiku, za to mogę to skrytykować czego po raz 365 Pan nie rozumie. To idealny dowód na zupełny brak dystansu.
Ale ja jestem na Ty, w internecie zawsze.
Soczewka? - trzy osobne wpisy na blogu
Do tego umieszczenie w najpopularniejszym wpisie na blogu o 43 miejscach godnych polecenia. Co, oni też
@W_P_K: Nie jak ktoś się zwraca per Pan w pierwszej kolejności. Zresztą co ja będę tłumaczył, to tylko o Tobie świadczy.
źródło: comment_HamavEpnrGpZYgJoFpHD1lXikkKHa10q.jpg
PobierzCo do tych rantów - bo tak jest. Jeśli w piecu opalanym drewnem się zdarzają, są atutem, bo dają dodatkowy aromat. Te z elektrycznego dają spalenizną i są niezjadliwe. taka to
Komentarz usunięty przez moderatora