Tylko ja się boję, że w serialowym Wiedzminie #netflix wepcha wszędzie gejów, lesbijki, transów i feminizm? To co robią z innymi serialami to istny dramat...
@tomasz_uchciok: Nie chcę spoilować nikomu, ale pojawił się wątek homo, akurat zgodny z prawdziwą historią. Pytanie tylko, czy potrzebny w fabule serialu.
@ElGovanni: Ojtam ojtam przesadzasz. Zaraz się znajdzie ktoś kto ci powie, że to całkiem normalne i tak już jest. Gejów jest tyle, że właściwie co 4ty twój znajomy nim jest itp. ps. wczorajsza premiera little evil. Bridget Everett gra faceta. I nie jakiegoś trans czy coś. Po prostu gra rolę męską.
@ElGovanni: jeszcze jest sikanie na groby i plucie na krzyż. Z sikaniem na groby zetknąłem się w 3 produkcjach serialowych od netflixa. Chodzi mi o kontrast jaki istnieje w sposobie żartowania czy obrażania różnych wyznań w produkcjach filmowych. Ale żeby za bardzo nie zbaczać z tematu, powiem, że na jakieś 90% w serialu wiedźmin pojawi się M----n, Azjata i arab. Takie standardy.
@BlackHawk144: Czytałem to i wiele innych rzeczy od Sapkowskiego. Muszę Ci jednak powiedzieć, że już w stosunku do gry były "kontrowersje" związane z brakiem różnorodności. Światy fantasy są pełne ras, gatunków i wyznań. Jako fana książki muszę Cię uprzedzić, że sam możesz złapać ból związany z utrzymaniem książkowych realiów w produkcji serialowej.
@ElGovanni: ☑ Lesbijki - Ciri, Mistle, w życiu wszystkich czarodziejek przychodził moment na zabawy z przedstawicielkami własnej płci (Filippa podczas akcji sagi dalej preferowała kobiety) ☑ Feminizm - Loża Czarodziejek
To co robią z innymi serialami to istny dramat...
#wiedzmin #seriale #ogladajzwykopem
@tomasz_uchciok: ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Przesadzacie z tym sraniem się o poprawność polityczną
ps. wczorajsza premiera little evil. Bridget Everett gra faceta. I nie jakiegoś trans czy coś. Po prostu gra rolę męską.
źródło: comment_GHB0fvhiCFXgR0seQpnrpVNOfe5Ry7LN.jpg
Pobierz☑ Lesbijki - Ciri, Mistle, w życiu wszystkich czarodziejek przychodził moment na zabawy z przedstawicielkami własnej płci (Filippa podczas akcji sagi dalej preferowała kobiety)
☑ Feminizm - Loża Czarodziejek