Aktywne Wpisy
Haerbin +3
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
SzitpostForReal +175
NBP dzisiaj rano wypuścił propagandowy filmik, stworzony za nasze pieniądze, o tym jak dzielnie walczy z inflacją. Uwaga, nie zwracam za leczenie po obejrzeniu, oglądasz na własne ryzyko!
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
Typy jeżdżą na mecze Legii obserwować zawodników pod kątem reprezentacji
Oglądają #!$%@?ść zawodników w meczu z Szerifem Tyraspol
A potem i tak wystawiają ich w pierwszym składzie xD
Po co oni tam jeżdżą skoro i tak nic z tego nie wynika?
Oni gdzieś mają zapisane, że muszą jeździć na te mecze? I tak pewnie ich nie oglądają skoro takie kwiatki wychodzą xD
#mecz #reprezentacja #pilkanozna
Właściwie nie rozumiem, ekstraklasie jest 16 zespołów, każdy ma 20-25 zawodników (ponad 350 osób), ale tylko Pazdan, Jedzą i Mąka potrafią grać? Naprawdę nie znalazłby lepszego stopera albo defa w całej lidze?
Tak był bo był, nie zauważyłeś, że nawet gdy jest mecz Bayern vs Arsenal to jeździł, aby zobaczyć Lewego i Szczęsnego. Serio? xDDD Bycie selekcjonerem to fajny pretekst, aby oglądać aktualnie ważne mecze w polskiej piłce, tam jest Boniek, cała śmietanka znanych ludzi, byłych piłkarzy itd kawa, ciastko, pierdoły itp