Czy coś innego w cenie ~3500zł. Musi być android, żeby zainstalować Netflixa, Youtube, Twitcha, MXPlayera oraz do konsol PS4 i Nintendo Switch. 50/55 cali.
Ogólnie wolałbym coś innego niż samsunga, bo w przeszłości miałem z ich serwisem spore problemy i wolałbym unikać ich produktów. #telewizory #tv #ps4 #xboxone #nintendoswitch #film
@Junpei1948: HDMI stick jest wielkosci karty platniczej wiec moze byc bez problemu za telewizorem czy dyndac na kablu - zalezy gdzie masz gniazdo). Myszke do sterowania mozesz podlaczyc bezprzewodowo. Klawiatura nie jest potrzebna do uzywania
@Junpei1948: Na moje 4K jest przereklamowane (chyba że siedzisz 1,5-2m od ekranu 65+ cali), a HDR często sztucznie podbija jasność. Polecam przejść się po marketach z swoim materiałem 4K i porównać. Ale tylko informuje :P
@Junpei1948: hdtvpolska.com idz poczytaj porownaj poszukaj opinii posiadaczy i testow. Ja dzieki nim kupilem panasa 50ex700 i teraz mocno into #bojowkapanasonic (✌゚∀゚)☞
Czy coś innego w cenie ~3500zł. Musi być android, żeby zainstalować Netflixa, Youtube, Twitcha, MXPlayera oraz do konsol PS4 i Nintendo Switch.
50/55 cali.
Ogólnie wolałbym coś innego niż samsunga, bo w przeszłości miałem z ich serwisem spore problemy i wolałbym unikać ich produktów.
#telewizory #tv #ps4 #xboxone #nintendoswitch #film
Komentarz usunięty przez moderatora
@Junpei1948: no, nie musi. Mozesz zawsze kupic androidowy stick na HDMI i wtedy dowolny telewizor moze byc, jedynie zeby HDMI mial
A to że nie ma 4K czy HDR to zupełnie nie przeszkadza bo i tak mało jest treści - no może Netflix, ale FullHD daje radę. Polecam
Proponuję 55PUS6561
Ja dzieki nim kupilem panasa 50ex700 i teraz mocno into #bojowkapanasonic (✌ ゚ ∀ ゚)☞