Wpis z mikrobloga

• 2382
Mirki, taka sprawa. Oddałem auto do mechanika, a że pracownicy nie zauważyli że mam kamerę, nagrało się kilka dziwnych rzeczy - m.in. jazda w celach prywatnych, łamanie przepisów i rżnięcie silnika. Czy dobrym pomysłem jest zmontowanie jakiegoś filmu i wrzucenie w sieć? Tata mi mówi, że nie, ale ja chciałbym, w ramach przestrogi, nie chcę tak tego zostawić. Co myślicie?

#mechanikasamochodowa #polskiedrogi
  • 193
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Powie, że robił jazdę próbną w celach testowych po naprawie (nawet w ASO tak robią).

@piepsze: 1. w ASO przy zdaniu samochodu masz spisany przebieg, razem z całym protokołem i pokwitowaniem za samochód
2. na jazdę testową jest osobne pole do zaznaczenia i podpisu - doradca uznaje, że nie potrzebna to nie zaznacza, jak uznaje że może być potrzebna to zaznacza z informacją, że może być wymagana a zdecyduje mechanik
  • Odpowiedz
@Karton12: No a co w tym złego? Ja z tym nie mam problemu, jak mechanik by objechał moje auto po naprawie i sprawdził, czy wszystko gra. Jakoś chyba musi? A że przy okazji zajedzie na pocztę czy po bułki to mi to koło c---a lata. Co się stanie jak przy okazji załatwi swoje sprawy? Nic.

Co innego jak tak, jak u autora postu, stał dwa tygodnie a oni n----------i tym
  • Odpowiedz
Viofo A119. Ogólnie polecam bo jak sie za lusterkiem zamontuje to nie widać. No i dobrej jakości nagrania, są tak dobre, że mój laptop ich nie dźwiga.

@Damasweger: też polecam. Wczoraj do mnie doszła, dzisiaj zamontowana i pasażerów, których po wyjściu pytałem czy nie przeszkadzała im kamerka, pytali "jaka kamerka?" xD

Wersja z GPS - 275 zł z kuponem
DOgi - > Viofo A119. Ogólnie polecam bo jak sie za lusterkiem zamontuje to nie widać....

źródło: comment_pDLqM8VbcmxEHJGnjH3FzlaUjQKIJ9Vq.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Jest ok, jeśli oddajesz do mechanika i ten robi powiedzmy z 10 km w celach nawet prywatnych, przy okazji robiąc jazdę testową. Nie widzę w ten nic złego. Co innego jak pałuje i o--------a głupoty.

@rzeznia22: jw.
  • Odpowiedz