Wpis z mikrobloga

• 2382
Mirki, taka sprawa. Oddałem auto do mechanika, a że pracownicy nie zauważyli że mam kamerę, nagrało się kilka dziwnych rzeczy - m.in. jazda w celach prywatnych, łamanie przepisów i rżnięcie silnika. Czy dobrym pomysłem jest zmontowanie jakiegoś filmu i wrzucenie w sieć? Tata mi mówi, że nie, ale ja chciałbym, w ramach przestrogi, nie chcę tak tego zostawić. Co myślicie?

#mechanikasamochodowa #polskiedrogi
  • 193
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Damasweger: jak łamali przepisy to możesz wysłać nagranie na policję to jeszcze mandaty dostaną albo im prawko zabiorą. Ale nie bądź k---s, idź pogadać właścicielem.

Ja bym poprosił o wpłatę na jakiś dom dziecka czy coś
  • Odpowiedz
Oddali w terminie. Dodam, że co do samej usługi zastrzeżeń nie mam, nawet kasy nie zdarli za bardzo.

@Damasweger: dajesz im volvo 850 starsze niz 3/4 uzytkownikow tego portalu i jeszcze chcesz ich pozywac za to ze przy okazji jego naprawy terminowo i za uczciwa cene ktos tam sie gdzies przejechal xD #justpolishthings
  • Odpowiedz
@Damasweger: A tak z ciekawości - podaj proszę model kamerki, jak ją montowałeś itp. (zakładam że to nie taka typowa kamerka co ściąga na drodze nieszczęścia żeby je potem wrzucać na portal z obrazkami? ;) )
  • Odpowiedz