Aktywne Wpisy
Przeczytałam komentarze pod wpisem @blinkarA i jestem po prostu przerażona poziomem wiesniactwa, płytkości i nie wiem co jeszcze komentujących. To jest tskie dno. Typowa Polska w pigułce. Wszelkie wykopki płaczą ze loszki to kuurvy i nie chcą ich bo są: niscy, grubi, wysocy, szczupli, maja małego #!$%@?, duże #!$%@?, oponkę, absy, pryszcze, zakola cokolwiek a laska wrzuca cycki na WOŚP i słyszy najobrzydliwsze komentarze ever.Nie, to nie jest wolność słowa tylko DRAMAT.
Homodoctus +88
Reakcja typowej #p0lki na moj opis gdzie sygnalizuje ze nie umawiam sie z samotnymi matkami i grubaskami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #p0lka #pieklokobiet
#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #p0lka #pieklokobiet
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
A jeśli chodzi o wygląd, to i niebieskie paski i różowe na to patrzą.
Co do wzrostu to sam odrzucam niskie dziewczyny ( ͡° ͜ʖ ͡°) prawdziwa
Bo żyjemy w takich czasach, ze można powybrzydzać i wybrać sobie partnerkę zgodnie z naszymi upodobaniami. Fenotypów urody nie ma aż tak dużo. Odróżniam może kilkanaście podstawowych nie licząc lasek zwyczajnie w świecie niezadbanych.
Nie no oczywiście, wiadomo ile ludzi tyle gustów/opinii. Ale myślę, że gdyby przeprowadzić ankietę, to tak generalnie rzecz biorąc wyszłoby, że bardziej dla kobiet wzrost jest przeszkodą.
Komentarz usunięty przez autora
Ale kilku niezbyt wysokich kolegów plus mój obecny facet stwierdziło, że oni sami nie lubią dziewczyn wyższych od siebie i nie są takimi zainteresowani.