Wpis z mikrobloga

Ostatnio przeglądając wykop zacząłem myśląc o #rozowepaski odrzucające #niebieskiepaski z powodu ich wzrostu, który przecież jest od nich niezależny. Ale my robimy dokładnie to samo, odrzucamy kobiety z powodu ich wyglądu, bo nie są ładne. Są kobiety, które nawet jak są zadbane i się umalują, to nie będą grzeszyć urodą (a jak się umalują za bardzo, to są tępe i plastikowe xD).
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 21
@jedrek1212: napisałeś - robimy dokładnie to samo i podałeś zupełnie inny argument. Gdybyśmy robili dokładnie to samo, to też byśmy odrzucali różowe ze względu na wzrost.
A jeśli chodzi o wygląd, to i niebieskie paski i różowe na to patrzą.
@jedrek1212: dobrze powiedziane, facet potrafi byc z kobieta która jest nieco poniżej jego możliwości dla charakteru, tak samo kobieta będzie spotykać się z kimś niższym dla jego charakteru czy inteligencji. Dlatego tinder nie jest dobrym miejscem na szukanie kogoś jak się jest brzydkim lub niskim (a jak takim i takim to już w ogóle)
Co do wzrostu to sam odrzucam niskie dziewczyny ( ͡° ͜ʖ ͡°) prawdziwa
@jedrek1212: a ja odrzucam i po wzroście, i po wadze, i po włosach, po twarzy, kuźwa po wszystkim.

Bo żyjemy w takich czasach, ze można powybrzydzać i wybrać sobie partnerkę zgodnie z naszymi upodobaniami. Fenotypów urody nie ma aż tak dużo. Odróżniam może kilkanaście podstawowych nie licząc lasek zwyczajnie w świecie niezadbanych.
@jedrek1212: nie wiem ile dokładnie procentowo odrzuca z powodu wzrostu ale można na nie nasrać. Nawet specjalnie nie trzeba długo szukać aby dostać ładną i mądrą. Ja ostatnio flirtuję w pracy z fajną laską wyższą ode mnie o parę centymetrów i jest fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)