Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@IngloriousMartin Concerts to był jeden budynek za 2 dychy. To ma być coś większego. Ale tym razem nie kupię od razu bez dokładnego sprawdzenia co dodają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@dobrymarcin na początku myślałem podobnie. Może i jeden budynek ale z jakąś fajną mechaniką i rozbudową (coś jak w SimCity), organizacja wielkich festiwali. A to jest po prostu coś takiego jak z darmowym Match Day, z tym stadionem. Masz budynek do którego po prostu z 500 ludzi przyjdzie, i możesz go dwa razy ulepszyć. I wpływu jakiegoś wielkiego na miasto nie ma.
  • Odpowiedz
@Movet: Miejmy nadzieję, że ten dodatek a właściwie wielkość nowego contentu, który wnosi, spowodowany jest głównie sezonem wakacyjnym no i "ogórkowym" w branży. Liczę Paradox aż tak nie s-------i C:S i nie będzie wypuszczać kolejnych budynków po 20zł za sztukę.
  • Odpowiedz
@Jcdx: zamiast dodawać kolejne dlc powinni aktualizować samą grę albo stworzyć drugą wersję. Powinni też zaimplementować najlepsze dodatki od użytkowników, żeby mieli też jakąś korzyść z tego.
  • Odpowiedz
@kocham_jeze: widzisz, ja np. nie mam nic przeciwko DLC, jeśli zawierają sensowną ilość zawartości. A nie jakieś popierdółki. Z resztą doczytaj sobie o EU IV i bodajże HOI, społeczności tych strategii od długiego czasu proszą o naprawianie różnych problemów, a dostają kolejne płatne DLC.

Paradox po prostu przesadza - zamiast robić rzadziej i konkretniejsze dodatki to ma "sraczkę".
  • Odpowiedz