Aktywne Wpisy

okoboji +16
witam co sądzicie o tego typu stylizacji na zapoznanie z przyszłymi "teściami"?
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-16 o 10.32.55
Pobierz
nonOfUsAreFree +104
To jest ciekawa informacja. Ruch na portalach i apkach randkowych radykalnie spadł w relacji do szczytu z lat 2016-21. Tinder stracił 40% użytkowników, Match Group 50%. Bumble stracił 90% wyceny rynkowej z powodu spadającego zainteresowania.
Autor wskazuje, że powodem jest kobieca hipergamia motywująca do szukania potencjalnych partnerów wśród 6% męskiej populacji (najlepiej zarabiających i najprzystojniejszych). Tymczasem mężczyźni przeszukują 60% ofert.
To oznacza, że większość kobiet jest ofiarą złudzenia, że jej potencjalny wybranek ma ochotę
Autor wskazuje, że powodem jest kobieca hipergamia motywująca do szukania potencjalnych partnerów wśród 6% męskiej populacji (najlepiej zarabiających i najprzystojniejszych). Tymczasem mężczyźni przeszukują 60% ofert.
To oznacza, że większość kobiet jest ofiarą złudzenia, że jej potencjalny wybranek ma ochotę

#bch #bitcoin #kryptowaluty
źródło: comment_H0rgFhcswnk9wO1I09xPPKTSuzRmywOM.gif
Pobierzi jeszcze jeden komentarz
Tak się tworzy społeczność, może kiedyś sprzedam, oby, a póki nie sprzedałem, nie ma straty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie widzę tu zbytnio powodu do wyśmiewania się, na każdą teorię dotyczącą kryptowalut można znaleźć wiarygodny artykuł z rzeszą popierających go 'ekspertów' i łatwo wpaść w pułapkę. Dobrze ze gość to opisał, to może inni się zastanowią.
Ciale jest to samo czas leci a ludzie robią te same błędy non stop.
Ja tak samo dziś nikomu z rodziny zakupu BTC/ICO bym nie polecał tylko po rocznej dwuletniej korekcie.
@Triplesix: O to to. Miałem ten problem, że czytając coś na reddicie, z niewiadomych powodów nadawałem temu jakąś wyższą wartość, chyba dlatego że jest po angielsku no i że TO REDDIT. Na szczęście wyleczyłem się z tego i podchodzę do tego jak