Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
No i tu moje pytanie? Odpuścić i ładować dalej węglowodany do piątku o ile dam radę jeść i wtedy psychiatra, czy trzymać dalej redu?
#chorobytwinkle
#mikrokoksy #psychologia #psychiatria #bulimia #ortoreksja
@yeron: Nie zawsze. Po prostu nawrót mi się zbiegł z redukcją. Zdarzają się redukcje na których mam zajebisty humor, ale ostatnio to była taka na której 2 tygodnie wypijałam po 1200 kcal w nutridrinkach.
@odwrocone_ytrewq: Byłam dziś. Mój psychiatra przyjmuje pod koniec tygodnia. Poprosiłam żeby mi wypisała leki, które miałam ostatnio. C---a zrobiła. Zastrzyk z tranxene w dupę i do domu.
Odpuścić i ładować teścia
@uzytkownikTHCE: Ale ja trenuję bo lubię. Efekt w formie wyglądu jest jakoś na 5 miejscu.
jestem tutaj tylko dlatego że odpuściłem sobie medytację, zerknij sobie na moje wykresy aktywności, przez ostatnie kilka miesięcy rzetelnie medytowałem dzięki czemu wytrwale udawało mi się realizować wyznaczane cele, niestety z powodu przeziębienia, odpuściłem sobie i w ciągu tygodnia znowu stoczyłem się do wykopu
czy uda mi się przełamać? to zależy tylko ode mnie! Trzymaj za mnie kciuki, a ja będę trzymał za
Twój psychiatra jest równocześnie terapeutą, który prowadzi sesje czy wizyta ogranicza się tylko do wywiadu na temat tego co się zmieniło i ewentualnej
Doucz się, w 90% medytacja tylko pogrąża stan depresyjny
Ale herezje
Polecam badania socjologiczne z Oxfordu,
Harvard też ma spoko, ale ma bardziej "spoleczne"
A #3 to jakaś parodia, pisał to chyba człowiek, któremu medycyna pomogła w pewien sposób, a teraz ją zachwala xd
Zaznaczam, iż nie uwazam, ze medytacja jest zla sama w sobie, przeciwnie - ma bardzo duzo zalet, ale dla czlowieka majacego depresje, bedacego slabym psychicznie takie cos w 90% tylko pogorszy sytuacje.
Co do treningów to odpuściłam w końcu i widać efekt. Muszę mieć cholernie ułożoną dietę i trening żeby wszystko było w porządku.
Kiedyś jak się wkurzę to wsiądę w pociąg i przyjadę Ci nakłaść mądrości patelnią do głowy.